Poradna Motorola Moto G51 5G 4GB/64GB

Autor: Jaromír Střaslička | Vloženo: 29.11.2023 000 15:25 | Témata: Poradna Motorola Moto G51 5G 4GB/64GB

Jaromír Střaslička

Chci zapnout analogové rádio bez dat se sluchátky, jde to ?

Nevím jak zapojit analogové rádio se sluchátky jako anténou, a poslouchat normálně radiové stanice, a nechci používat aplikaci a data s digitálním vysíláním rádia. V návodu mobilu je uvedeno rádio FM.

  • elektroshock

    elektroshock

    29. listopadu 2023 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.


    Dobrý den Jaromíre,

    Pokud váš model Motorola Moto G51 5G podporuje FM rádio, mělo by být možné poslouchat analogové rádiové stanice bez použití dat. FM rádio v mobilních telefonech obvykle funguje tak, že sluchátka slouží jako anténa. Postup je následující:

    Krok za Krokem k Zapnutí FM Rádia:
    Zapojte Sluchátka: Zapojte sluchátka do 3,5mm jacku vašeho telefonu. Sluchátka fungují jako anténa pro příjem FM signálu.

    Otevřete Aplikaci FM Rádia: Na většině telefonů s podporou FM rádia by měla být předinstalovaná aplikace pro FM rádio. Otevřete tuto aplikaci.

    Naladění Stanic: Pomocí aplikace můžete naladit rádiové stanice. Měli byste být schopni manuálně vyhledávat stanice nebo použít funkci automatického vyhledávání.

    Poslech: Jakmile je stanice naladěna, měli byste ji slyšet prostřednictvím vašich sluchátek.

    Důležité Body:
    Zapojení Sluchátek: Sluchátka musí být fyzicky zapojena; FM rádio obvykle nebude fungovat s Bluetooth sluchátky, protože potřebuje kabel sluchátek jako anténu.

    Bez Datového Připojení: Poslech FM rádia by neměl vyžadovat data. Všechny přenosy jsou přijímány přes FM vlny.

    Dostupnost Aplikace: Pokud na vašem telefonu není předinstalovaná aplikace FM rádia, může být potřeba ji stáhnout z Google Play Store.

    Pokud se vám nepodaří nalézt aplikaci FM rádia nebo pokud máte další problémy s jejím používáním, doporučuji se obrátit na podporu Motorola pro další pomoc.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.