Poradna Microsoft Lumia 950

Autor: | Vloženo: 27.06.2016 000 14:58 | Témata: Poradna Microsoft Lumia 950

Hezký den, existuje u Lumia 950 něco jako u N8 - blesk, redukce červených očí , nebo scenerie - noční portrét? Díky

  • Pavel B

    Pavel B

    8. července 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    N8, N808, Lumia 1020 mají xenonový blesk, který funguje jinak než ledky, blesk blýskne a vám pak mohou na fotce oči lidí, když se nedívají do objektivu hodit červenou barvu. 950 má RGB diodi a díky neexistujícímu výboji ale trvému osvitu k červeným očím nedochází. 950 a 950XL má v současnosti nejdokonalejší optiku Carl Zeiss a nejdokonalejší software konkrétně Rich Capture vyvíjený ještě Nokií, tento software nejen, že vám dokáže i za úplné tmy vykouzlit nádherné fotky bez šumu ale dodatečně si můžete fotku upravit k obrazu svému tzn. dodatečně upravíte intenzitu osvícení už vyfocené fotografie. To žádný jiný mobil neumí. Jak jsem už na začátku psal Lumia nejen, že má nejlepší foťák po softwarové a hardwarové stránce, ale i fotografie z ní lezou bezkonkurečně nejlepší, kontrastní, ostré, prostě špička. V současnosti jí konkuruje co se focení týče jen Samsung Galaxy S7, který Lumii překonává v rychlosti ostření díky tomu, že má poloviční rozlišení, ale Lumia má stále navrch v hezčích a teplejších barvách, dvojnásobném rozlišení, makro snímcích díky kratšímu ohnisku 26mm (samsung 28mm), přední selfie kamerkou, zmíněným Ritch capture softwarem, dedikovanou dvojpolohovatelnou spouští na boku, silnějším přisvětlení díky 3 ledkám RGB, Samsung má jen 2. Jinak na trhu není mobil, který by dokázal kvalitě Lumií konkurovat.
    To nemluvím o dalších blbůstkách v podobě záznamu rozšířeným režimem, slow motion, 4 ruchových mikrofonech atd. atd.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • +++

      10. července 2016 - +++

      Mozna proto, ze jsou tak dobre, se Lumie 950/950XL prodavaji v obrovskych slevach uz po pul roce s Microsoft je prestal vyrabet :-)


    • Pavel B

      12. července 2016 - Pavel B

      Bugatti Veyron je taky prodělečné auto, myslíte si, že to, že se něco prodává jak housky na krámě je známka kvality ???


    • dfg

      16. července 2016 - dfg

      Auta na drevoplyn se prodavaji mnohem mene nez na benzin.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.