Poradna Microsoft Lumia 535 Dual SIM

Autor: | Vloženo: 17.10.2015 000 20:22 | Témata: Poradna Microsoft Lumia 535 Dual SIM

Těch bude hodně!

Nedávno jsem koupil tento telefon, a od začátku samé problémy!

1. Při psaní sms samovolně přepíná na 2 (dnes prázdný) sim, pak člověk se diví jak to že nemá vloženou sim kartu.

2. Internet se pouští samovolně! Kartu vždycky dobíjím, takže vůbec mi není jedno to, že mobil nevnímá že jsem nenavštívil internet, stačí motat na displeji nahoře kolem ikonek signálů atd, a peníze za den jsou pryč!

3. Seká se v menu!

4. Mimo moje chápání je, že pravidelne jednou za asi hodinu musí se na obrazovce objevit název Microsoft, po dobu asi 30 sekund, a ne a ne tohle zbavit, potřebuji zavolat a prostě musí se počkat až ,,pán,, Microsoft dokončí svou reklamu!

5. Už se mi stalo že napsal jsem tel. číslo do seznamu a stejně jsem nemohl posílat sms. Seznam je nepřehledný.

Celý telefon je nepřehledný, můj problém že jsem zahodil kus papíru a teď nemůžu vrátit a chtít zpátky své peníze. Další bude s androidem, klidně i neznámá značka! p.s. Plusy: kvalitní foták, selfie, ale foták mám.

  • Luděk

    Luděk

    17. října 2015

    Ano, základ všeho je hned zahodit účtenku.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • zoli

      17. října 2015 - zoli

      Ne účtenka, ale kus papíru se ztratila co nalepili na zadní kryt.


  • Andrej

    Andrej

    19. října 2015

    Lumii 535 už mám asi půl roku a většinu problemů vubec neznám. 1. nic takové se mi neděje, když nemám druhou sim kartu tak mi to nejde přepnout ani když bych chtěl. 2. To jo telefon se automaticky synchronizuje a zálohuje přes internet ale stačí to internet vypnout tlačítkem v horní liště a pak už se nepřipojí. 3. Nic se mi neseká. 4. Nic takového se samovolně neděje, ale možná se telefon svévolně restartuje, ale pak je to na reklamaci. 5. To se mi stávalo, telefoní číslo v seznamu musíš napsat do kolonky "Mobilní", když ho napíšeš jako pevnou linku, pak nejde posílat SMS.
    Osobně bych telefony reklamoval z důvodu co píšeš v bodu 3 a 4. Na reklamaci nepotřebuješ doklad ale záručák. Navíc pokud jsi kupoval přes internet, tak prodejce ti musí vystavit náhradní doklad.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • zoli

      22. října 2015 - zoli

      Díky za odpověď. č.1 - To jsme řešili u operátora, a až v poslední chvíli jsme si všimli co to dělá /přepíná/. č.2 - V menu můžu vypnout internet, jasný, ale stejně, vyhodil jsem oknem málem kredit který mi stačí na měsíc. O tom už ani nemluvím, že když internet jede a chci stáhnout aplikaci, tak prostě nestáhne ji, vypíše /pravidelně a furt/ že on čeká na wifi!

      Tento mobil jsem koupil z důvodu že v rodině máme podobny, menší, ještě jako Nokia. Ale takové problémy jsem nečekal. Půjdu do androidu, ale už nevím do kterého, za cenu do 5.tis asi každý telefon bude mít svou slabou stránku. /fotky, přesnost gps, atd/


    • Andrej

      2. listopadu 2015 - Andrej

      Pokud to samo přepíná, tak bych telefon reklamoval.
      Internet si můžeš vypnout nebo zapnout, když je zaplý musíš počítat že není zadarmo. Je jedno jestli máš WP nebo Android. Musíš vědět co chceš.
      U stahování aplikaci si můžeš nastavit jestli se mají stahovat pouze přes Wifi (zdarma) nebo i přes plané mobilní datové připojení.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.