Poradna Microsoft Lumia 535 Dual SIM

Autor: | Vloženo: 11.09.2015 000 10:45 | Témata: Poradna Microsoft Lumia 535 Dual SIM

Obnovení nastavení

Dobrý den,
včera mi odešla 925tka, dnes už mám nový 535dual. Při první zapnutí mě telefon provedl standartním nastavením, poté sem zvolila aby telefon obnovil nastavení z předchozího telefonu (přihlášení přes učet microsoft), chtělo to po mě sms kód, o kterém jsem si neuvědomila, že ho dostanu až po rozjetí telefonu.
Kontakty i FB se mi automaticky přihlásil. Jak ale docílím napřiklad získání smszpráv, ringotones, fotek apod..?
Toto obnovení neprobíhá tak, že by se mi tento nový telefon nastavil jako ten starý? Zamykací obrazovka, dlaždice, aplikace apod...?
díky za odpověď

  • Honza

    Honza

    16. září 2015

    Záleží jakou verzi OS jste měla, u starších verzí se toho zálohovalo méně, a i teď se nezálohuje úplně vše, a záleží také na nastavení. Navíc něco se zálohuje v týdenních zálohách ze kterých se pak obnoví nastavení (např nastavení, aplikace, dláždice, atp), a něco se zálohuje průběžně a v samostatných aplikacích (např SMS, fotky, videa, ...). Co se zálohuje a jak najdete tady: http://www.windowsphone.com...

    Nicméně zrovna SMS se zálohují už od starších verzí (ale zálohování musí být pro SMS povoleno), a obnovení není ze standardní zálohy (protože SMS se zálohují průběžně) ale přímo v nastavení aplikace zprávy (kde si zvolíte jak dlouho historiii chcete obnovit). Podobně platí pro fotky, v závislosti na nastavení se zálohují v plné velikosti, zmenšené nebo vůbec na váš OneDrive, nicméně při obnovení se standardně do nového telefonu nenahrávají ale zůstávají dostupné na OneDrive. Atp.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.