Poradna Microsoft Lumia 535 Dual SIM

Autor: | Vloženo: 20.02.2015 000 09:39 | Témata: Poradna Microsoft Lumia 535 Dual SIM

Problém s rádiem

dobrý den, nyní se rozhoduji mezi Lumia 535 a Lumia 630 . Je mi jasné, že 535 je lepší, už jsem ji také chtěla dnes zakoupit, ale nemá radio a to mi přijde jako velký nedostatek, protože chci mobil pro zábavu a když se nudím, poslouchám radio. L630 zase nemá blesk( to je taky špatné) a internetový prohlížeč. Co to přesně znamená? Že nefunguje internet, nebo ne tak, jak má?
Chci se zeptat, pokud budu mít od operátora internet 150MB, vystačí mi to na ten občasný poslech rádia přes internet???

  • Jirka

    Jirka

    20. února 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Lumia 535 pochopitelně FM rádio má. Podobně tak Lumia 630 má internetový prohlížeč, a internet funguje tak jak má. Specifikace na heuréce berte velmi velmi s rezervou.
    Lumia 630 nemá LED blesk, což tak moc nevadí, ve dne ho na focení nepotřebujete, a v noci vám stejně nepomůže. Dále ale nemá např přední kameru a má menší paměť. Lumia 535 je určitě lepší, ale nejde o nic zásadního. Vyberte i podle toho jak vám padne do ruky.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • KIM Group s.r.o.

    KIM Group s.r.o.

    20. února 2015

    Dobrý den, co se týká Vaší volby, je samozřejmě lepší Lumia 535. Bohužel rádio je už dnes funkce, která pomalu končí. Já sám používám Nokii Lumia 925 a ta rádio má, jenže příjem je horší, než býval u starých přístrojů, proto volím poslech online, neboli přes stream. Tam je tedy velký přenos dat, tj. Vašich 150MB Vám nepostačí, jelikož už dnes při kvalitě zobrazování stránek je objem dat vyšší.
    Snad Vám toto postačí. p.s. doporučuji aplikaci pro stahování mp3 hudby, kterou můžete stáhnout kdekoliv na wifi a pak v offline rezimu se dá krásně poslouchat a ve vysoké kvalitě. Samozřejmě posílat už nejdou, jsou jen v tom přístroji.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • denaa

      20. února 2015 - denaa

      Dobrý den, mnohokrát děkuji za odpověď. Co se ovládání nových mobilních funkcí a aplikací týče, jsem na tom asi jako průměrný důchodce s PC.. Mohl by jste mi dát název některé z těch aplikací, kde se hudba dá stáhnout? Některou, kterou najdu přes Windows. Doteď jsem měla android, četla jsem, že tam je to hodně jiné. Omlouvám se za hloupé dotazy, laik...


    • KIM Group s.r.o.

      20. února 2015 - KIM Group s.r.o.

      Neomlouvejte se, navíc já musím poděkovat, protože mi dělá radost, když se někdo nebojí zkusit Windows phone. Upřímně, jsem it technik a pro mne systém windows je opravdu povedený a mnohem jednodušší než android co e týká ovládání a funkčnosti.
      Každý Vám řekne, že je na tento systém málo aplikací, ale dovolím nesouhlasit, v základu máte velice užitečné aplikace.
      Jinak ty mp3 aplikace jsou pro mne nejlepší ALL MUSIC UNLIMITED PRO a pak ještě celkem dobrá je MUSIC plus.
      Úžasné na tom je, že obě aplikace se pojí s továrním přehrávačem, takže ovládání je dokonalé.


    • KIM Group s.r.o.

      20. února 2015 - KIM Group s.r.o.

      Omlouvám se za chyby, jsem ještě malinko rozespalý.


    • KIM Group s.r.o.

      20. února 2015 - KIM Group s.r.o.

      Jo a aplikace pro poslech rádií je TUNEIN RADIO.


    • denaa

      20. února 2015 - denaa

      Ještě jednou Vám mnohokrát děkuji. prostě jsem to střihla a telefon mám již objednán :) Moc se těším..
      A děkuji za ty aplikace, ihned vyzkouším. A vidíte, rádio budu mít nakonec také, z aplikace :)

      Tak ještě jednou díky za pomoc! Hezký den! Denisa


    • Denisa

      3. března 2015 - Denisa

      mohu se prosím tedy zeptat ,jak jste spokojená? uvazui nad timto teefonem také,ale asi se moc rozmyslim? co fotky? je práce s Windows hodne narocna(momentalne Huawei-android) je ve Windows mozna i ctecka? hodne ctu knihy přes mobil...


    • denaa

      3. března 2015 - denaa

      Dobrý den. No mobil je krásný, nadupaný různými funkcemi, rádio obsaženo je. Display je dostatečně velký, pro nás až moc, ale na knihy bude super. Já knihy nečtu, takže po čtečce jsem se nedívala, ale věřím, že ve shopu s aplikacemi ji najdete, je tam spousta hudebních a jiných, takže snad i knihy. Co se foťáku týče, ano, nám stačí. Má vestavěný blesk,fotoaparát i přední, funkci selfie, stáhli jsme si fotoshop...taskže super. Hodnotím se jako běžný uživatel se zkušenostmi s Androidem..přestup je to znatelný, ale časem se jistě zorientujete. Můžete si domenu přidat vlastní ikony a aplikace a pak už je to dobré :) Pro nás je mobil pěknou hračkou, se vším, co je potřeba. Používáme i Viber, kvalita super. Napojeni jsme na domácí WiFi.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.