Poradna Meizu MX4 16GB

Autor: | Vloženo: 21.05.2015 000 12:22 | Témata: Poradna Meizu MX4 16GB

Meizu MX4 vs Meizu mx4 pro

Dobrý den, rád bych se zeptal zda je lepší si připlatit a mít meizu mx4 PRO se snímačem otisků prstů a 3 GB RAM a dalšími pár zlepšeními nebo zda je lepší koupit si normálně meizu mx4...?? Předem děkuji

  • PDD

    PDD

    30. července 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravim,za sebe muzu rici ze je zbytecne platit za Pro verzi.Presel jsem z MX4 16GB na verzi Pro 32GB a jedine co by mi chybelo je asi jen ta pamet a NFC.RAM je dost tragedie..U stareho 2GB modelu se mi free ram drzela na hodnote cca 800MB a u modelu Pro,kde je jeste o 1GB vice se pohybuji mezi 250-500MB!Bezne pouzivam vicemene stejne aplikace jako na mene vybavenem modelu.Co musim pochvalit je display-ktery je nadherny ikdyz rozdil neni skoro poznat.U modelu MX4 byla dle meho lepsi sprava RAM a byl i lepe optimalizovan..Tady po aktualizaci pozoruji lagy.Fingerprint je fajn ale funkci jiz nepouzivam..Ovladani pres senzorove kolecko bylo o dost lepsi.Celkove tedy muzu rici ze jsem byl vice spokojen s modelem MX4.Vybral bych si ale 32GB variantu.Mozna je toto tema uz OT ale mel jsem k tomu co rict.. :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.