Poradna Maxcom Strong MM920

Autor: Pavla Karjinová | Vloženo: 06.09.2023 000 16:05 | Témata: Poradna Maxcom Strong MM920

Pavla Karjinová

Lze v telefonu nastavit vlastní vyzvánění?

Lze do telefonu nahrát vlastní MP3 a tu pak nastavit jako tón vyzvánění telefonu?

  • elektroshock

    elektroshock

    6. září 2023

    Dobrý den,
    zde je obvyklý postup pro takové nastavení:

    Přenos MP3 souboru na telefon: Prvním krokem je mít MP3 soubor, který chcete použít jako vyzvánění, k dispozici na telefonu. Můžete tento soubor přenést na telefon různými způsoby, například pomocí USB kabelu z počítače nebo stahováním přímo z internetu, pokud váš telefon umožňuje stahování souborů.

    Nastavení vyzvánění: Po uložení MP3 souboru na telefonu můžete přejít do menu Nastavení nebo Zvuky a upozornění, kde najdete možnost Nastavení vyzvánění.

    Vyberte vlastní vyzvánění: V této sekci byste měli mít možnost vybrat vlastní vyzvánění. Obvykle to zahrnuje možnost vyhledat a vybrat uložený MP3 soubor.

    Uložte nastavení: Jakmile vyberete svůj MP3 soubor, uložte nastavení. Od té chvíle by váš telefon měl používat tento MP3 soubor jako vyzvánění pro volání.

    Je důležité poznamenat, že konkrétní postup se může lišit v závislosti na operačním systému a uživatelském rozhraní vašeho telefonu. Pokud máte nějaké konkrétní otázky týkající se nastavení vyzvánění na telefonu Maxcom Strong MM920, doporučuji se podívat do návodu k telefonu, který by měl obsahovat podrobné informace o tom, jak provést tuto operaci na vašem konkrétním zařízení.

    S pozdravem tým Elektroshock.cz




    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.