Poradna LG Optimus L9 P760

Autor: Anonym | Vloženo: 16.01.2014 000 22:40 | Témata: Poradna LG Optimus L9 P760

Anonym

Způsob odemknutí obrazovky

Dobrý den,

stáhla jsem do telefonu 2 certifikáty (kořenový a uživatelský) abych mohla v areálu školy využívat wifi. Jenomže se mi změnilo nastavení odemknutí obrazovky na nějaké gesto z původního posunutí. Když chci posunutí znovu nastavit, je označeno šedě a pod tím napsané: Vypnuto správcem, předpisem šifrování nebo úložištěm přihlašovacích údajů. Rozhodla jsem se proto odstranit zmiňované certifikáty, ale podařilo se mi najít a odstranit jen ten uživatelský... Mohl byste mi prosím poradit kde druhý certifikát najdu nebo jak to smazání obejít?

Děkuji mockrát za odpověď.

Sabina

  • retros1

    retros1

    17. ledna 2014

    Zdravím, já si taky musel stáhnout certifikát abych rozchodil školní wifinu, ale stahoval jsem pouze 1 a postupoval jsem podle návodu na stránkách školy. Abych ho mohl nastavit musel jsem nastavit gesto na odemykání. Já ale nejraději mám odemykání pouze posunutím a tak jsem to šel potom zase změnit zpátky. Vím že mi to hlásilo něco kvůli tomu certifikátu, ale wifi mi od té doby normálně jde a podle mě už ten certifikát ani v telefonu nemám, ale nejsem si tím jistej. Každopádně když jste si ty certifikáty stáhla tak jste je asi někam zkopírovala a tam by podle mě měli zůstat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      17. ledna 2014 - Anonymní uživatel

      Dobrý den,

      bohužel sem vůbec neurčovala kam se stažené certifikáty uloží. Myslíte že by hodně vadilo kdybych z telefonu odstranila všechny certifikáty? Mám jich tam hrozně moc, všechny už tam byly.

      Děkuji za odpověď.


    • retros1

      18. ledna 2014 - retros1

      Vůbec netušim co to s telefonem udělá, jestli si pak sám ty důležité stáhne, je to možné, ale nemám s tím zkušenosti. Možná bych spíše zkusil zálohovat data a udělat obnovení telefonu do továrního nastavení. Pojedete zase od začátku, na čisto


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.