Poradna LG Optimus L9 P760

Autor: | Vloženo: 04.09.2013 000 16:46 | Témata: Poradna LG Optimus L9 P760

LG L9 /android/ VS Nokia 820 /windows/

Ahoj chci se zeptat ktery z techto mobilu by byl lepší je to windows versus android. potřeboval bych co nejvic argumentu proč ano proč ne který z mobilu je lepší?

Díky moc za jakekoliv odpovedi.)

  • Tom

    Tom

    4. září 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Co se týče Windows vs Android, tak je to hodně subjektivní, oba to jsou dobré systémy, každý ale jiný a mají, každy má své výhody i nevýhody. Myslím že na toto téma už tu bylo obecně napsáno hodně, případně bych zaměřil pouze na konkrétní zkušenosti lidí co systémy skutečně používají.

    Co se týče samotných telefonů (L9 vs Lumia 820), tak zcela určitě je lepší Lumia 820, má mnohem rychlejší a modernější procesor a mnohem rychlejší GPU (Lumia 820 je vhodná i na náročné hry), má mnohem větší interní paměť pro instalaci aplikací a her, má lepší fotoaparát, a obsahuje v ceně plnohodnotnou offline celosvětovou navigaci.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Tom

      4. září 2013 - Tom

      Dále má Lumia 820 pak podporu LTE, ovládání v rukavicích a další drobnosti...


    • M.

      5. září 2013 - M.

      Díky moc, Windows se mi zdá takový profesionálnější a modernější prostý a jednoduchý. Hodně lidí mi řeklo že nokia je špatnou volbou kvuli tomu, že přešla pod Apple.

      Jedinou velkou starostí díky které nejsem zcela rozhodnutý pro nokii 820 je že její výdrž baterie je 1620 myslim a LG má přes 2000 mAh...

      Každopádně moc dík za odpověď:)


    • Tom

      5. září 2013 - Tom

      No Nokia přešla pod Microsoft, ale to nic nemění na jejich kvalitách. Samotný OS WP také považuji za kvalitnější a profesionálnější, byť je to hodně subjektivní.

      Co se týče baterie, tak L9 má větší 2150mAh baterii, ale má také zastaralejší a mohem energeticky náročnější procesor na staré 45nm technologii (Lumia 820 používá moderní 28nm technologii), ve výsledku je pak reálná výdrž (dle testů) prakticky stejná. Nicméně pokud hledáte telefon s velkou výdrží určitě zvažte Lumii 720.


    • M.

      7. září 2013 - M.

      Díky moc za odpovědi .) vážím si toho :)) nakonec jsem zvolil HTC 8X.. :D


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.