Poradna LG Optimus L9 II D605

Autor: Anonym | Vloženo: 14.01.2015 000 19:24 | Témata: Poradna LG Optimus L9 II D605

Anonym

Příslušenství

Hojte , chci se zeptat , jestli nevíte o ňákém gumovém pouzdru na tenhle mobil a ňejakou kvalitní fólii :)

  • inekafe

    inekafe

    14. ledna 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    puzdro:
    https://pouzdra-mobily.heureka.cz...

    fólia:
    https://ochranne-folie-pro-mobilni-telefony.heureka.cz...

    najkvalitnejšia je asi Screenshield, stojí okolo 500Kč - nemám s ňou skúsenosti, ale na Alze predávajú skoro exkluzívne tento typ fólie pre veľa zariadení, tuším je na to aj doživotná záruka výmeny alebo také niečo...mala by to byť proste nejaká super úžasná fólia :D ja osobne ale používam len obyčajné, kúpené za cca 5$ okolo 20 kusov cez eBay :D a puzdro by som gumené nepoužíval, majú to napr. rodičia, ale je to otrasné a nedá sa v tom stlačiť tlačidlo odomykania skoro na žiadnom telefóne...ja používam tento typ:
    http://www.ebay.com...

    je to tvrdé plastové puzdro a vzadu je potiahnuté gumou...všade, kde sú tlačidlá alebo diery, sú vyrezané otvory...najlepší typ puzdra, aký môže byť, podľa mňa ;) u nás ich skoro nezohnať, maximálne niekde na bazoši...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      15. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      Bezva , to z eBay koupím :) ještě otázečka : Nevíte , jak se to s kompatibilitou s Google CardBoard ?


    • inekafe

      15. ledna 2015 - inekafe

      v obchode Google Play mi píše, že aplikácia Google Cardboard je kompatibilná s LG Optimus L9 II...snáď Vám táto odpoveď pomôže :)


    • Anonymní uživatel

      15. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      Aplikace to jo , ale jestli velikostí , a magnetama :) jestli někdo neví , jo a nemáte ňáké zkušenosti s romkou CyanogenMod 11 ?? syn by si jí chtěl flashnout


    • inekafe

      15. ledna 2015 - inekafe

      už som to chcel napísať aj predtým, napíšem to teraz - riešite tu veci, kt. sa tu riešiť veľmi nedajú...tu na heuréke sa skôr riešia veci typu, či má telefón tamto alebo tamto alebo koľko má pamäte a podobné prkotiny...na root, romky, etc. navštívte buď české androidfórum.cz, kde máte zvlášť fórum pre tento telefón a všetky dôležitejšie návody, príp. skúsenosti užívateľov a tak...ak viete anglicky, tak jednoznačne odporúčam xda-developers.com, kde má tiež tento telefón samostatné fórum a máte tam milión návodov, vychytáviek, skúseností, užívateľov, kóderov, programátorov, atď. a tam nájdete alebo sa spýtate, na čo len chcete...ale tie skúsenosti s CM11 sú myslím aj na tom českom androidfóre, takže tam si to nájdite a prípadne zaregistrujte sa, diskutujte a podobne :) aj ja som tam ;)


    • Anonymní uživatel

      15. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      Ok , syna odkážu tam ;) děkujji za ochotu odpovídat na tak veliké kvantum mých (synových) otázek :)


    • inekafe

      15. ledna 2015 - inekafe

      úplne bez problémov, kedykoľvek ;) len teda takéto veci, aké ste sa naposledy pýtali, sa tu už nedajú riešiť, je to rozsiahla téma a tieto komentáre na to nestačia...a na tých stránkach nájdete aj viacero odborníkov a ľudí, kt. Vám tam ochotne poradia, takže tam odkážte syna a napr. na tom androidfóre mu radi s čímkoľvek pomôžeme ;)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.