Poradna LG Optimus L9 II D605

Autor: Anonym | Vloženo: 29.03.2014 000 20:08 | Témata: Poradna LG Optimus L9 II D605

Anonym

LG L9 II VS LG G

Dobrý den, vyplatí se připlatit si pro LG G místo koupě LG L9 ?
Co jsem se koukal na specifikace obou telefonu, tak mi příjde že výkon LG G je o dost lepší než LG L9 a cenový rozdíl není zas tak velký. Tak se chci zeptat je v tom nějaký háček? Vyplatí se to ?

  • Stanley

    Stanley

    31. března 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    no vždy záleží, co si člověk představuje pod pojmem výkon a na co vlastně bude telefon převážně používat. Shodou okolností máme doma oba zminované telefony. Já jsem si koupil LG Optimus G i když jsem původně hodně uvažoval nad L9 II. Dvě věci, kvůli kterým jsem sáhl po LG Optimus G jsou: má notifikační diodu, která si myslím, se vždy hodí a má podsvětlená ovládací hardwarová tlačítka pod displejem. Mimo to, čidlo pro automatickou regulaci dispeleje, které si myslím, že funguje také velmi dobře. Designově je Géčko se svýma skleněnýma zádama také o kus dál, jen ten vystupující objektiv fotoaparátu dojem trošku kazí - ale pokud používáte silikonové pouzdro, tak se tento lehký nedostatek ztratí. Géčko má proti L9 II také lepší fotoaparát, opravdu jsou fotky i při stejném nastaveném rozlišení 8 MPIX i když Géčko umí i 13 znatelně kvalitnější. 2 GB RAMky jsou také věcí, která pomůže při spuštění více aplikací najednou. Co se týče výdrže, tak já jsem při průměrném využití zapnuté obrazovky cca 3 h a 55 minut se svým LG Optimus G na hodnotě 1 den a 17 hodin - zobrazuje mi to velmi užitečná aplikace GSam Battery. Manželka má L9 II, telefon více vytěžuje co se týče využívání komunikačních aplikací (Whatsapp, Viber atd), ale přes aplikaci GSam Battery jsem zjistil, že jí v průměru (sledováno zminovanou aplikací asi poslední 2 měsíce) telefon vydrží asi o 3 hodiny méně - tedy 1 den a 14 hodin. U L9 II se už několikrát stalo, že se sám vypnul a restartoval. U mého LG Optimus G mám za cca 3 měsíce používání zatím pouhý 1 zásek a restart.To jsou moje asi všechny zásadní postřehy z porovnání těchto 2 telefonů se kterýma mám vlastní zkušenost.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    29. března 2014

    Ve své podstatě tam moc zádrhelů není.
    Tento -> https://mobilni-telefony.heureka.cz... je starší typ, má výkonnější, ale starší procesor, který není tak energeticky úsporný, takže má slabší výdrž na baterii.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      29. března 2014 - Anonymní uživatel

      A myslíte si, že se vyplatí připlatit si za lepší výkon, ale za starší procesor nebo existuje na trhu nějaká jiná alternativa ve stejné cenové relaci jako je LG G, tedy aby se vyplatilo připlatit.


    • Anonymní uživatel

      30. března 2014 - Anonymní uživatel

      Všechno je to o penězích. Máte na to/ Nemáte na to. Výkon se vždycky hodí, vždycky je nějaká milisekunda o kterou se dá cokoli urychlit. Takže ano, připlatit se vyplatí. Už jen kvůli 2GB RAM


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.