Poradna LG Optimus L9 II D605

Autor: | Vloženo: 13.03.2014 000 18:02 | Témata: Poradna LG Optimus L9 II D605

Lepší?

Dobrý den chtěl bych se zeptat který je lepší na hry a který je celkově rychlejší jestli huawei G700 nebo LG L9 II. Mě osobně se zdá lepší Huawei díky 4jádru a 2gb ram ale nejsem si jistej. Prosím poradte který. Popřípade proč je lepší. předem dekuji

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    13. března 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Je dobře že se ptáte.
    Tento -> https://mobilni-telefony.heureka.cz... má sice pouze dvoujádro, ale je výkonnější než čtyřjádro od Mediateku (přínos dvou jader v Androidu není až tak velký). To dvoujádro má modernější technologie, lepší výrobní proces... A hlavně podstatně výkonnější grafický čip. Je tedy lepší volbou.

    Tento -> https://mobilni-telefony.heureka.cz... má o něco větší displej a více RAM, to ale na hry nemá moc vliv. Takže jako zařízení na použití bez her je to rovnocenný soupeř, na hry ale ne.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Mirek

      13. března 2014 - Mirek

      líp bych to nenapsal... Ještě dodám, že třebas já se rozhodoval mezi LG 4x HD nebo L9II a právě jelikož mám doma tablet Nexus7 s Tegrou 3, kterou náhodou má LG 4x... na doporučení a hlavně ze zvědavosti jsem si vzal L9 a postavil ji Nexusu.... LG v antutu dá 15500b nexus 12500... celkově se mi zdá tablet pomalejší, jak kdyby se 4 jádru někdy nechtělo... a ještě další věc.. v recenzích jsem se také dočetl, že např. v prohlížení internetu předčí výkonem i Top mobily... :)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.