Poradna LG Optimus 4X HD P880

Autor: | Vloženo: 04.08.2013 000 20:10 | Témata: Poradna LG Optimus 4X HD P880

Přijetí hovoru při "zamčeném displeji"

Když přijímám hovor při "zamčeném displeji" tedy vypnuté obrazovce, což je asi 90% všech hovorů, pokud zrovna telefon neovládám, tak po spojení mi někdy zhasne obrazovka a nedá se znovu rozsvítit.
Znamená to že už hovor dále nemůžu ovládat, nepoložím ho, nezapnu si hlasitý odposlech, nemůžu vypnout mikrofon atd.
Prostě čekám až na druhý straně hovor ukončí. Nefunguje nic, ani tlačítka ovládání hlasitosti, tlačítko vypnutí telefonu, prostě nic.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    5. srpna 2013

    Dobrý den,
    doporučuji vyzkoušet funkci Proximity senzoru;
    To test and eventually to calibrate the proximity sensor, you can use hidden menu (dial 3845#*880#) -> Device Test -> All Auto Test Menu Full -> ALC / Proximity Test.
    You can even test the "auto brightness mode" (to test also the light sensor) and "enable proximity wakeLock" (to simulate a call).
    To test the sensor just put a finger near the sensor.
    There is also a "Calibration" feature to calibrate the sensor if needed.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Fanda

      7. srpna 2013 - Fanda

      děkuji za radu, zkoušel jsem to, ale nejsem si jistý co s tím. Co by to jako mělo či nemělo ukazovat, nebo na co si dát pozor?


    • Anonymní uživatel

      7. srpna 2013 - Anonymní uživatel

      Měl by jste přiblížit prst k proximity senzoru(na levo od reproduktoru), jestli zareaguje a změní se vám kolonka Proximity, také senzor okolního osvětlení by měl reagovat a s přibližováním prstu ukazovat méně a méně luxů. Můžete také zapnout "Enable Proximity wakeLock", což je v podstatě simulace hovoru, kdy při přiblížení prstu/ucha apod k proximity senzoru by měl displej pohasnout včetně deaktivace senzorových tlačítek a při následném oddálení opět rozsvítit.


    • Fanda

      10. srpna 2013 - Fanda

      díky moc, ale asi to půjdu stejně reklamovat, ten senzor je i nějak extrémně citlivý na dotyk. Stačí pouhý jeden dotyk přímo na sklíčko senzoru a už zase nereaguje a musí se to kalibrovat...

      pokud by měl někdo podobný problém zde je ješte video: http://www.youtube.com...

      S telefonem jsem byl spokojený, ale poslední dobou se mi zasekává a občas zpomaluje a když přijmu hovor, první sekundy mě volající ani neslyší, mikrofon se spustí později...


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.