Poradna LG Optimus 2X P990

Autor: pazuzu | Vloženo: 29.01.2013 000 11:09 | Témata: Poradna LG Optimus 2X P990

pazuzu

pazuzu

Android 4

Zdravím,prosím Vas,chtel bych se zeptat na par postrehu ohledne androidu 4 na optimusu 2x..Nekde sem cetl že pokud na zamcenem telefonu podržís prst,tak se jakoby zpruhlední display a ty vidíš na displaj,pripada mi to jako užasna vychytavka,je to pravda? Dale sem pak cetl ,že se i zlepšila kvalita fotografíí,můžete to potvrdit? A jeste poslední otazečka,cetl jsem že jde fotit i pomocí zvuku "chees"..?Prijde mi že s androidem 4 je to uplne jiny mobil a premyslím o jeho koupi.Predem dekuji za odpověd.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    30. ledna 2013

    Android 4.0 (ICS) přináší nový lockscreen (zámek), který opravdu je daleko zdařilejší. Při přiložení prstu se zprůhlední displej ale je to jen vizuální záležitost.
    Kvalita fotografií se nijak závratně nezlepšila, nicméně nikdy nebyla nějak špatná, takže toho bych se nebál. Naopak přibyla možnost panoramatických fotek.
    O spuštění spouště fotoaparátu zvukem jsem neslyšel.
    S Androidem 4.0 je to stále stejný mobil, jen s trochu lepší optimalizací.

    Osobně provozuji mobil na známé neoficiální romce od CyanogenModu a díky tomu mám v telefonu Android 4.1.2 (Android 4.2 už je také k dispozici ve fázi RC) a telefon je s romkou daleko rychlejší. Za nynější peníze to není špatná volba ale být Vámi, poohlédl bych se po dvoujádrovém telefonu s alespoň 768MB RAM (nebo lépe s 1GB RAM), tam bude pak plynulost telefonu daleko příjemnější.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.