Poradna LG Leon 4G LTE H340n

Autor: Anonym | Vloženo: 01.10.2015 000 13:05 | Témata: Poradna LG Leon 4G LTE H340n

Anonym

Připojení k datové síti

Dobrý den, včera jsem si vyzvedla nový telefon, jsem s ním celkem spokojená, až na to, že mi nefunguje datová síť :( Přes wifi se k internetu normálně připojím, ale datová síť se nechce zapnout. Zkoušela jsem vyjmout a vložit baterku, vypnout wifinu a zapnout datovou síť - ale ani na horním řádku se mi nezobrazuje žádná nová ikonka k připojení k síti. Mám nastavené i to, že pokud nebude přístupná wifi síť, má se automaticky připojit k datové síti. Myslím si, že mám všechno nastavené jak mám, ale nemůžu přijít na kloub tomu, co je špatně :( Je to důvod k reklamaci? Bojím se, abz to nebzla nějaká hloupost a telefon zbytečně neputoval repubikou tam a zpět. Díky!

  • 1. října 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    při prvním zapnutí telefonu s vloženou SIM kartou Vám měla dorazit od Vašeho operátora aktivační SMS s nastavením telefonu pro mobilní data. Pokud se tak nestalo, zavolejte Vašemu operátorovi a nechte si tuto aktivační SMS poslat znovu.

    S přáním krásného dne LGshop
    http://www.lgshop.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      1. října 2015 - Anonymní uživatel

      Moc děkuji! O této možnosti jsem nevěděla, protože jsem si vždycky kupovala mobil přímo od operátora. Každopádně ještě jedno velké díky, funguje to :) Teď jsem opravdu spokojená a jako plus vidím, že jsem se opravdu důkladně seznámila s celým menu :)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.