Poradna LG L90 D405n

Autor: | Vloženo: 31.03.2015 000 12:43 | Témata: Poradna LG L90 D405n

Kde koupím nejlépe v české distribuci za dobrou cenu?

Zjistil jsem, že často je v nějaké čínské či EU distribuci?
Jaký je pak rozdíl když je to v EU distribuci ve srovnání s tou pro ČR krom toho, že to u nás nemohu donést do firemního servisu? Jak při problémech u nás (tam asi vždy jen u prodejce mohu reklamovat?), nebo kdybych byl po EU na dovolené a potřeboval servis? A liší se pak ještě distribuce pro východní a západní blok? Nebo když je to pro třeba Německo distrib., nemohu jí s do LG servisu jinde než tam?
A co taky vzhledem k ceně dororučujete, když rozdíl je co jsem koukal až 1000,- (což je u lac. mobilu skoro 1/3 ceny),ale čekám že i takový mobil využiji déle jak 2 roky. A nerad bych se třeba v druhém roce místo opravy dočkal tvrzení, že jsem mobil válel ve sněhu, když jsem ho nedával do vody, jak mi u nokie308 tvrdili v jednom z těch lac. obchodů, když jsem si blbec nezjistil recenze o nich...

  • MOJE_JMENO

    MOJE_JMENO

    2. dubna 2015

    Co tak složitě řešíte ??? Buďto chcete ušetřit a kupte si levnější EU distribuci u nějakého zavedeného shopu, nebo nechcete ušetřit a zaplaťte víc za servis v ČR síti, kde Vás vyfakujou mnohdy úplně stejně jako prodejce verze EU distribuce. Za sebe mohu konstatovat, že pro běžného uživatele je LG L90 bezvadný telefon s neobvyklou výdrží. V rodině máme už dva (EU distribuce) a naprostá spokojenost ! Po dvou předražených a nespolehlivých krámech od Samsungu konečně opět slušně použitelné telefony.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.