Poradna LG L70 D320n

Autor: | Vloženo: 12.07.2014 000 17:32 | Témata: Poradna LG L70 D320n

LG nebo Sony?

Dobrý den,
budu si pořizovat nový mobilní telefon v kategorii do 4 000,-Kč. A jediné co mi tak připadá v úvahu je mobilní telefon LG L70 a Sony Xperia M - ano četl jsem tu už spousty rad v poradně a všichni tvrdí, že si mám připlatit, za koupi Xperia L nebo LG L9 II. Kvůli interní paměti. Ovšem hned jak dorazí telefon domů bude se rootovat. Tím se vyřeší problém s pamětí a vloží se 32GB micro sd karta. Takže není potřeba investovat do telefonu s větší pamětí. A proto moje otázka je ohledně výkonu - nejsem odborník u HW telefonů takže se rád přiučím, který telefon je výkonější. Z mého hlediska by to měl být právě tady LG L70 ovšem GPU mi přijde, že má lepší Xperia M. A tak bych chtěl požádat odborníky, aby mi poradili, který mobil se více oplatí.

Přeji krásný zbytek dne, a za pomoc děkuji.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    12. července 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Doporučil bych tento -> https://mobilni-telefony.heureka.cz... , má sice trochu slabší výkon, ale má lépe odladěné prostředí, takže rozdíl moc nepocítíte. Navíc má lepší displej a fotoaparát, což už bude docela vidět.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.