Poradna LG G4 H815

Autor: Petr-Feďor | Vloženo: 22.06.2015 000 15:52 | Témata: Poradna LG G4 H815

Petr-Feďor

Petr-Feďor

Video UHD

Chci upozornit, že video nemá v základu žádné nastavení (naprosto žádné) . UHD nenátačí ani omylem. Nemá dokonce ani Full HD při 60s/s jen 30s/s Sice je video stále perfektní ale s tímto se opět vrácí o krok zpět.

  • 23. června 2015 - Oficiální zástupce obchodu LGshop.cz

    Dobrý den,

    u videa si můžete nastavit zda chcete natáčet HD, Full HD, UHD nebo pomalý režim, který zachycuje více snímků za vteřinu aby byly i rychlejší scény vidět plynule.
    Snímkovací frekvence pro Full HD a UHD rozlišení je 30fps.

    S přáním krásného dne LGshop
    http://www.lgshop.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr-Feďor

      23. června 2015 - Petr-Feďor

      Aaaa, tak mi to nedalo a znovu jsem hledal, kde v nastavení to je. Máte pravdu je to tam :D v nastavení totiž nikde není nastavení označené KAMERA(ikonka) jako je to snad u 99,% telefonů. Takže inteligentně uschované nastavení videa je v: Nastavení fotáku kde je : mřížkování, časová spoušť hlasová spoušt, přepínání HDR a ikonka 16:9, kterou jsem měl za samozřejmou, jako poměr obrazu 16: / 4:3 a ejhle oni inženýři z LG uschovají celé nastavení VIDEA pod toto???? Ona se samostatná ikonka kamery asi už na ten 5,5palcový displej nevešla. No moje hloupost. MOC Děkuji LGshopu za odpověď. Příště budu více hledat. Tímto je to odpověď slepounům jako jsem já na nastavení VIDEA. Mimochodem nastavení videa se řeší na YOUTUBE a všude jinde a asi těch slepounů bude víc :D :D Krášně vysvětleno v manuálu, tam tomu nastavení věnují krásné 2 stránky č. 50 a 51. Kde je pod ozubeným kolečken: nastavení - FOTOAPARÁTU! ( A VIDEA UŽ NEPŘIPÍŠOU :D) a v tabulce pod ikonou 16:9 je nastavení - VELIKOSTI fotografií a videa. Ach jo :D :D


    • Jiří

      1. srpna 2015 - Jiří

      Tak je to u více telefonů, že se foťák a video nastavují v nastavení. Pak se jen spustí foťák nebo video.
      Než se znovu blamovat , raději studovat :-D


    • Petr-Feďor

      1. srpna 2015 - Petr-Feďor

      Ano normálně to tak je. Normalne to není nikde schováno. Prostě když v nastaveni tak pod rozlišením a ještě k tomu v nastaveni Videa. U G4 je to schované pod ikonou 16:9 u nastaveni fotek což mi neprijde zrovna normální. Telefonu mam doma asi 10 a takto to opravdu nemá žádný. Nehledě na tom že na youtube u videí v QHD se desitky lidí dotazovalo kde se to da nastavit. Takze to asi není uplne normálně umístěno. Presel jsem z G2 kde to bylo naprosto klasicky.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.