Poradna LG G3 D855 32GB

Autor: | Vloženo: 07.02.2016 000 11:15 | Témata: Poradna LG G3 D855 32GB

Aktualizace

Aktualizuje LG sve telefony tak jako treba SONY? nebo po jedne az dvou aktualizacich androida se aktualizace uz clovek nedocka? SONY aktualizuje sve telefony prakticky porad. Zvazuji koupi LG G3 ale bez aktualizaci by byl telefon k nicemu. Dekuji za odpoved. IK

  • langi

    langi

    8. února 2016

    Jako Sony? To je vtip doufám:)...G3 byla oficiálně představena v květnu 2014 a aktuálně dostala spolu s G4 (byť v ČR oficiální cestou ještě ne) Android 6.0, o kterém se i současným Sonkám může zatím jenom zdát...kolega se Z3 stále lítá na 5.1.1. a update zatím v nedohlednu.
    Jinak je potřeba si uvědomit, že androidí telefony obecně mají jakousi 18ti měsíční "záruku" od vydání, což je +/- doba, kdy pro telefon výrobce vydává update (některý více, některý méně). G3 je na trhu přes 20 měsíců, začínala na Androidu 4.4. a dostala hned dva velké updaty a navíc v případě 6.0 v dost extrémním předstihu před Samsungem, HTC i Sony. Nelze ovšem čekat, že v budoucnu dostane další, jelikož to bude 2 roky starý model...pokud přemýšlíš i do budoucna, sáhl bych radši po G4...za současnou cenu není co řešit a pravděpodobně se, po 6.0, dočkáš ještě jednoho většího updatu.
    Objektivně, LG před pár lety mělo podporu hodně špatnou, ale v současnosti si myslím, že ji z těch TOP značek mají paradoxně nejlepší. Měl jsem HTC, Samsung, Sony, Lenovo i Nokii a zatím jediné LG opravdu dodrželo, to co slíbilo, bez nějakých dlouhých odkladů nebo slibů. Osobně jsem se Sony skončil ve chvíli, kdy sem vyhodil 10 tisíc za totálně rozkurvenou Xperii SP, u které byl ze strany Sony kritický update odložen asi 3x a když už konečně vyšel, tak po nahraní byl telefon ještě více nestabilní, než před ním...podobné zkušenosti mám s HTC - rušení updatů, lživý plán aktualizací.
    Takže asi tak k podpoře LG...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Karel

      10. února 2016 - Karel

      Souhlas


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.