Poradna LG G3 D855 32GB

Autor: | Vloženo: 30.06.2014 000 16:00 | Témata: Poradna LG G3 D855 32GB

Ma i podporu DLNA? a srovnani fotek s historii treba pro me etalonem N8

Dobry den,
s LG mam taky zkusenosti , mam LG black p970, ale dosluhuje a jako jeden z mala za par korun mel uz vsechny dnesni standarty pripojeni pres WIFI a prave zminovane DLNA. Diky tomu, ze ji hojne vyuzivam a nesnasim, kdyz mi nekdo ukazuje neco na 2,4´ displeji, jak krasne je to nafoceny a hlavne jak je to ostry - lol. Ne vsechny mobily to maji a i ti co to maji, tak to korektne nekdy nefungu, tak se ptam.
Druhy dotaz je, ze kazdej uvadi rozdili mezi mobilama co ma malo lidi (Z2, S5, tato G3) a pro me je jednodusi vzit starou N8 a porovnat ji s novymi , nez mezi sebou. A popravde nekdy jim ve vyvazenosti a ostrosti dava stale na prdel a hlavne v tom, ze snad jako jedny mobil co jsem mel, se da fotit OSTRE A ZAOSTRENE V CHUZI. Nemusim tam stat 20s a pokouset se aby se to zaostrilo a zaostrilo kam chci. Tohle nikdo nezminuje. Mam i S4 a musim rict ze je to na prd. Zvlast kdyz se jedna o momentky, 80% rozmazana, nedoostrena a N8 je to 40% na normal provoz co se nepovede.
Zohlednuje tohle vubec nekdo? Nebo stojite jako trubky minutu nekde, nez se to podari vyfotit anebo nez prejde nekdo aby byla fotka aspon dobra?
Diky za dpovedi

  • Marty

    Marty

    1. července 2014

    No na každý měl Nokii, která v odbě, kdy jiní měli Androida měla tak kuličkový počítadlo takže těžko srovnávat. Na momentky to fotí skvěle, na focení něčeho co má ěnjak vypadat a kde ej třeba něco nastavit mam ultrazoom Sony. To nebudu fotit mobilem, že, ostatně vždycky mě dostává, jak lidi po výletech fotí mobilem. Že jim nechybí zoom, bych si připadal jak v roce 2002 když sem měl Canona bez zoomu

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.