Poradna LG G3 D855 16GB

Autor: | Vloženo: 27.11.2015 000 17:36 | Témata: Poradna LG G3 D855 16GB

Co bude lepší?

Zdravím,
konečně po pěti letech vybírám nový mobilní telefon. Dosud jsem měla HTC Wildfire a ten už je, za ty roky, fakt nesmírně zasekaný a já už na něm prakticky jen píšu, volám a občas brouzdnu na net. Nic náročnějšího už prostě nejde. Teď jsem začala přemýšlet o koupi dražšího telefonu, protože bych ráda, krom sms/volání, využívala i více internet, fotoaparát, messenger a samozřejmě i další aplikace, popřípadě hry, ale nejsem nějaký velký mobilní hráč, takže mi stačí jen nějaké na ukrácení času... třeba v buse. Chci, aby ten telefon alespoň pár let vydržel bez toho, aniž by se hned začal sekat a dělat další problémy. Prostě něco, co za ty peníze vydrží. Na výběr mám tyto telefony:
LG G3D855 (ale ten je fakt dost drahý, takže bych ráda věděla, jestli se to za ty peníze vyplatí)
Lenovo P70
Huawei P7
Samsung Galaxy A5 A500F

Telefony jsem vybírala dle hodnocení od uživatelů, ale přesto se teď nemohu rozhodnout, který je lepší. Pokud máte nějaké tipy, ráda bych si je přečetla. Chci telefon, co fakt aspoň pár let vydrží a během jednoho roku se nezaseká. :)

Díky
(prosím, dražší varianty už radši ani neházejte, fakt výš jít nemohu)

  • langi

    langi

    7. prosince 2015

    V první řadě je potřeba říct, že LG G3 se vyrábí v 16GB a 32GB verzi...pokud říkáš, že je už dost drahý, doufám, že myslíš 32GB, protože 16ka stojí necelých 7000,-, což rozhodně není nějaká přemrštěná cena za telefon, od kterého očekáváš plynulost, rychlý internet, kvalitní fotoaparát a hry.
    Na rovinu říkám, že 16GB verzi G3 bych nekoupil, vzhledem k tomu, že má kromě menší paměti i pouze 2GB RAM. Sám mám 32 GB verzi a Android spolu s prostředím od LG dost žere a na menší RAM mám obavu, že nepojede vždy úplně plynule.
    Huawei P7 není parametrově rozhodně špatný, jediné mínus je poměrně slabá baterie.
    Lenovo P70 naopak vyniká hlavně výdrží, jinak je to relativně průměrně vybavený telefon, ale je svižný, neseká se. Fotoaparát ovšem žádná sláva.
    Galaxy A5 je nezajímavá a předražená střední třída.

    Za sebe mohu doporučit LG G3 32GB, aktuálně se dá sehnat od necelých 8 tisíc a za tu cenu je to absolutní špička na trhu. Pokud by si chtěla levnější, ber Huawei P7...případně se ještě podívej na Huawei P8 lite...oproti P7 má horší displej, ale jinak je to krásný, svižný telefon se zajímavou cenovkou.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.