Poradna Letv Le1s

Autor: | Vloženo: 23.05.2016 000 10:21 | Témata: Poradna Letv Le1s

Prosim o info j telefonu Letv Le1s

Dobry den. Rad bych obednal tento telefon na doporuceni vaseho eshopu od kamarada jen mam par otazek. Chci se zeptat. Telefon je v Cestine presneji edice pro cesky trh? Nabijecka je prosim tektez do ceskych zasuvek reaguji podle vasich fotek? Zaruka standart 2roky? A posledni otazka notifikacni led dioda na predni casti je na telefone? Informuje o prijatych informacich a nekde se v revcenzich pise ze ano a nekde zase ne :-) Moc dekuji za odpoved. Po obdrzeni infa na sve otazky hned telefon obednam. S pozdravem Petr Kyjov ;-)

  • VanG

    VanG

    25. května 2016

    V češtině více či méně určitě bude. To se musíte informovat v tom jediném! obchodě - překupníka, který ho prodává. Na nabíječku budete určitě potřebovat redukci, edice pro český trh je nesmysl. Záruka dle zákona musí být 2 roky, pokud ho koupíte v ČR.

    Je to docela odvaha do tohoto jít.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • Petr Dvorak

      25. května 2016 - Petr Dvorak

      Telefon model Letv Le1s. Reakce na odpověď:

      Děkuji za odpověď ačkoliv až po dvou dnech od mé reakce což je pozdě! Telefon pro přítelkyni jsem již podotýkám ze značkového eshopu od prověřeného a dobře hodnoceného prodejce obdržel. Já sám mám Sony Xperia z3 (nový) a bohužel musím konstatovat že se zdaleka jak výbavou tak rychlostí a přesností hardwarové akcelerace nemůže ani vyrovnat tomuhle provedení! Nebavě se o tom jaké předchozí značky jako třeba Samsung Galaxy S5 (vše CZ) se kterým bylo jen a jen problémy tak spoustu dalších značkových telefonů. Každopádně redukce na naše zásuvky byla součástí balení! Závěrem jelikož se považuji za náročného uživatele a dražších telefonů jsem měl už nespočetně a často je střídám ;-) mohu jenom tenhle model vřele doporučit!

      Telefony jakožto jinou elektroniku před koupí důkladně prověřuji, čtu recenze néééé co je dobré, ale co je špatné! Porovnávám a zjišťuji veškeré informace tak i ceny. Nepovažuji za odvahu kupovat něco co člověk nezkusí a samozřejmě si o dané věci něco nezjistí.

      Závěrem mohu říct a konstatovat. Úžasný černý a jemně dokonalý displej až do kreje, dílenské zpracování, nadčasový design, hardwarové vybavení jsou skvělé a bezkonkurenční!

      Hezký den Petr Kyjov ;-)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.