Poradna Lenovo P70 Dual SIM

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 07.04.2016 000 21:56 | Témata: Poradna Lenovo P70 Dual SIM

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Přenos kontaktů z telefonu do telefonu

Ahoj. Asi mám hloupý dotaz, ale zajímá mě, jakým způsobem co nejjednodušeji přenést kontakty ze starého telefonu Motorola (část jich mám na SIM, co se na SIM nevešlo, je v telefonu, část, kterou jsem ukládala v poslední době, mám uloženou i ve svém gmailovém účtu). Teď bych je ráda dostala do nového telefonu Lenovo P70, přičemž ale budu muset z větší simky olámáním udělat menší, takže bych ráda trefila hned napoprvé správný způsob a jen tak nezkoušela. Myslíte, že je řešením export všech kontaktů na SD kartu? Někdo mě před tímto způsobem varoval, že nemusí jeden telefon umět to, co druhý, když jde o různé značky, a nemusí mi tuhle možnost vůbec nabídnout. Nebo přes ten gmail, že bych se to tam pokusila ze starého telefonu vše uložit a následně přenést do nového? Díky.

  • O2 Guru

    O2 Guru

    8. dubna 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobré dopoledne,
    ano, doporučím kontakty zálohovat na váš Google účet. Následně, prosím, překontrolujte, zda se všechny nahrály v pořádku.
    S pozdravem
    Sandra, O2 Guru

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.