Poradna Lenovo P70 Dual SIM

Autor: Anonymka | Vloženo: 01.09.2015 000 18:09 | Témata: Poradna Lenovo P70 Dual SIM

Anonymka

Anonymka

Recenze po delší době? Problémy?

Zdravím. Pročítám recenze, a jak tak koukám, každý hodnotí telefon skoro hned co ho vytáhne z krabičky a zapne. Je tu někdo kdo má mobil déle (několik měsíců až rok)? Ze zkušenosti vím, že na spoustu vad (sekání, zpomalování) člověk nepřijde hned, ale až časem... Tak jestli jste přišli za čas užívání k nějakému problému.

Rozmýšlím se mezi modely Sony Xperia Z1 Compact a tímto Lenovem. Lenovo zatím vede kvůli baterii, velikosti a změně. Aby jste mě chápali mám Xperii L a chtěla bych skusit něco nového. Z1 Compact je víceméně stejná, jen výkonnější.

Předem děkuji za odpověď

  • langi

    langi

    2. září 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Po půl roce používání:
    SW bez chyb, nestalo se, že by se vážněji seknul, nebo se sám restartoval. Nebylo potřeba čistit RAM, jen občas cache aplikací. Pouze občas zpomalené animace, ale skutečně nic zásadního - z GP nainstalováno 65 aplikací.
    Baterie bez problémů vydrží 1,5 dne při velké zátěži. S malou zátěží s ním můžeš odjet na víkend na fesťák.
    Fotoaparát nebyl nic světoborného od začátku.
    Jediné negativum - po půl roce odešlo sluchátko hovorů (protistrana nebyla prakticky slyšet)...reklamováno v Arvatu, za cca 12 dní byl telefon opravený zpět.

    A ohledně Z1 Compact? Ti nevadí, že je to outový telefon starý rok a 3/4? Pokud chceš v téhle cenové relaci designovku, zkus P8 Lite nebo Vibe X2.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • Luděk

    Luděk

    1. září 2015

    Ahoj, mobil jsem měl cca 4 měsíce. Praskl mi po pádu display. Naštěstí jsem ho měl pojištěný. Telefon v servisech nejspíše nedokážou opravit, tak vyplácejí částku telefonu - spoluučast. Zaznamenával jsem občasné zamrznutí (telefon vůbec nereagoval), v některých místěch nereagoval na dotek (například se mi otevřela jiná apka, než na kterou jsem klikl. Dále pak jsem měl problém hovory. Protistrana si ště stěžovala na ozvěny. Možná šlo o vadný kus Jinak fotky super,baterka také super. Za tu cenu se na kvalitu stěžovat nedá. Jinak ještě mi vadil reproduktor a umístění mikrofonu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.