Poradna Lenovo K900

Autor: | Vloženo: 22.08.2015 000 18:00 | Témata: Poradna Lenovo K900

Dodávka z Číny ( přes Heuréku )

Dobrý den, chtěla bych si pořídit Lenovo K 900 ale jelikož není na českém trhu musím si ho nechat poslat kdesi z Číny. Bojím se aby v tom ale nebyl problém. Přítel to tak udělal a nemůže na mobilu chytnout signál, další věc je třeba počeštění, nebo aspoň angličtina by byla fajn, ale né čínština. Má s tím prosím někdo zkušenosti ? popř. jaká je pravděpodobnost že mi dojde takto vadný kousek ?
Předem děkuji za odpověď

  • František Bielik

    František Bielik

    26. srpna 2015

    Dobrý den, tyto neoficiálně dovezené telefony opravdu mají problém se správnou jazykovou lokalizací. Mohou také nastat jiné nemilé komplikace v podobě špatného, nebo nulového příjmu signálu, špatné odladění systému a tak dále. Největším problém je, že společnost Lenovo neposkytuje žádnou technickou podporu a ani neuznává reklamace z takto dovezeného zařízení. To znamená, že případnou reklamaci nekvalitního zboží musíte vyřešit osobně s prodejcem. Což ve většině případů chce pevné nervy a rychlokurz čínského jazyka, nebo se dohadovat lámanou angličtinou.

    Myslím, že Lenovo K900 je velice podobné telefonu Lenovo Z2, které na našem trhu můžete zakoupit z oficiální české distribuce. Dejte si však pozor, některé e-shopy jej prodávají dovezený z číny. Neorientujte se tedy pouze nejnižší cenou, ale žádejte kvalitní zařízení určené k distribuci na našem trhu. Na stránkách společnosti Lenovo naleznete seznam obchodních partnerů, u kterých máte jistotu, že zakoupíte tu správnou distribuci. http://shop.lenovo.com...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.