Poradna Lenovo A6000

Autor: | Vloženo: 20.02.2016 000 21:10 | Témata: Poradna Lenovo A6000

Zamrznutí po aktualizaci

Ahoj,dnes ráno mi telefon nabídl aktualizaci systému o velikosti cca 300 MB. Instalace proběhla,ale po spuštění mi teď telefon zamrzne na úvodní obrazovce,kde svítí nápis Lenovo for those who do.
Můžete mi prosím někdo poradit co s tím?
Děkuji

  • František Bielik

    František Bielik

    23. února 2016

    Dobrý den, zkuste prosím zařízení plně nabít, vypnout a poté zapnout pomocí kombinace tlačítek pro ubírání hlasitosti a zapínání. Objeví se vám servisní nabídka, ve které zvolíte "Factory Reset". Dojde sice k odstranění všech uživatelských dat ve vašem zařízení, ale bude opět funkční. Pokud se vám nepodaří znovu zprovoznit zařízení, kontaktujte prosím technickou podporu na telefonním čísle 312 560 312, nebo rovnou servis na telefonním čísle 312 560 560.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Monika

      6. dubna 2016 - Monika

      Dobry den,me se stal obdobny problem.Po aktualizaci systemu mobil funguje,ale desnym zpusobem.Zamrza,nekdy nejde odemcit,podari se,az na nekolikaty pokus,az se telefon "vzpamatuje". Dale,kdyz nekdo vola je nekdy jen cerna obrazovka s melodii. Nekdy se mobil cely sekne a musim ho nechat nekolik minut " odpocinout" pak funguje.Je novy a hodne mi to obtezuje zivot,kdyz chci rychle volat nejde to protoze mobil nespolupracuje. Udelala jsem nekolikrat tovarni nastaveni-nepomohlo.Byl na reklamaci,nic nenasli jen udelali tovarni nastaveni. Telefon se musi pouzivat,aby chyba byla nalezena,ale to asi jde tezko.Navic mi ted nejde nainstalovat aktualizace systemu.Vse se stahne,ale pri nacitani se objevi error tabulka a je po aktualizaci.Prosim o radu,jak postupovat.Reklamace nic neresi.Opet udelaji tovarni nastaveni a budu 30 dni bez telefonu a bez vysledku. Moc diky za radu Monika.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.