Poradna Lenovo A328

Autor: Pavel Holec | Vloženo: 11.12.2023 000 20:22 | Témata: Poradna Lenovo A328

Pavel Holec

Naskočí na displeji apk přestala fungovat a NEJDE TO SMAZAT!!! POŘÁD NASKAKUJE ZPĚT

  • elektroshock

    elektroshock

    11. prosince 2023

    Dobrý den,
    Pokud se na vašem telefonu Lenovo A328 objevuje hláška "Aplikace přestala fungovat" a nemůžete ji smazat, můžete vyzkoušet následující kroky k řešení tohoto problému:

    Restartujte telefon: Prvním krokem je vždy pokusit se restartovat telefon. To může pomoci vyřešit dočasné problémy s aplikacemi a systémem.

    Odinstalace a opětovná instalace aplikace: Pokud víte, která aplikace způsobuje problém, zkuste ji odinstalovat a znovu nainstalovat z Google Play Store. Tím se může vyřešit konflikt v aplikaci.

    Smazání vyrovnávací paměti a dat aplikace: Jděte do nastavení telefonu, poté do sekce "Aplikace" nebo "Aplikace a upozornění". Najděte problémovou aplikaci a klikněte na ni. Zvolte možnosti "Uložená data" a "Vyrovnávací paměť" a smažte je. Poté restartujte telefon a zjistěte, zda to problém vyřešilo.

    Aktualizace systému: Zkontrolujte, zda máte aktuální verzi operačního systému Android. Pokud ne, může být vhodné provést aktualizaci, která může obsahovat opravy chyb.

    V bezpečném režimu: Vyzkoušejte spustit telefon v tzv. bezpečném režimu. V tomto režimu jsou spuštěny pouze základní systémové aplikace a žádné stahované aplikace třetích stran. Pokud se problém neprojevuje v bezpečném režimu, pravděpodobně jej způsobuje některá z aplikací třetích stran.

    Obnova továrního nastavení: Pokud všechny výše uvedené kroky selžou a problém přetrvává, můžete zvážit obnovu továrního nastavení telefonu. Tímto způsobem se odstraní veškerá data a aplikace, takže je to poslední možnost. Nezapomeňte před tím zálohovat důležitá data.

    Kontakt na podporu: Pokud se problém nepodaří vyřešit, můžete se obrátit na oficiální zákaznickou podporu Lenovo, kde vám mohou poskytnout další pokyny nebo nabídnout další řešení.

    Upozorňuji, že obnova továrního nastavení smaže veškerá data na vašem telefonu, proto doporučuji provést zálohu důležitých informací a souborů před provedením tohoto kroku.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.