Poradna Lenovo A Plus Dual SIM

Autor: | Vloženo: 28.05.2018 000 08:56 | Témata: Poradna Lenovo A Plus Dual SIM

Rychlé vybíjení baterie

Prosím o radu co může způsobovat rychlé vybíjení baterie, když není zapnutý ani bluetooth, ani WLAN (data v podstatě nepoužívám a pokud ano, tak přes wi-fi), nemám zapnuté ani určování polohy.....konkrétně se mi stalo, že 100% nabitá baterie cca kolem půlnoci a ráno cca kolem 6hod. bylo 66%. Mám raději zapínat úsporný režim?

  • 30. května 2018 - Oficiální zástupce značky Lenovo

    Dobrý den, neběží vám na pozadí nějaká náročná aplikace? Co nejvíce baterii vybíjí (údaje naleznete v nastavení > baterie, příp. obdobně)?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Helena

      1. června 2018 - Helena

      Myslíte v Nastavení "režim úspory energie" = "využití baterie"?? Tam žádné info o aplikacích není. Absolutně netuším kam se ještě podívat......v zaměstnání nebo doma mám mobil přepnutý na "extrémní úsporu energie", jinak je vybitý za pár hodin, což mi tedy dost vadí.


    • JackRipper

      14. července 2018 - JackRipper

      sekce dat nastaveni – rezim uspory energie – cast statistiky .
      Ted vyuziti baterie,
      zde je nasladne videt pak software – system android papa 4%, obchod google play 1%, zalozka hardware displej 40% , os android 3%, wlan 2%.

      Je to velmi divne, telefon i normal zapnuty, pristup na wi-fi, gms 2x sim bezne vydrzi x dnu v pohotovosti! Az tyden! Pak dle cetnosti pouzivani, ale ani volani pres VOIP ho hned nevybije a porad baterie zbude. Dalsi moznosti by mohla byt baterka ale to pochybuju pokud je nova. I kdyz prislo mi ze po zakoupeni druhe original baterie BL253 jede baterka lepsi.


    • JackRipper

      14. července 2018 - JackRipper

      pozn. stalo se mi podezrele ze jsem videl u puvodni baterie (dodate s telefonem) ze baterka mela treba 20% a pak sup najednou kouknu a telefon vypnuty. Setkal jsem se kdysi s tim i u jineho telefonu, kde byli chybne clanky proste daneho kusu baterie. Z toho duvodu, nemusi byt hned chybny telefon, zkusil bych dokoupit BL253 original Lenovo ze shopu nekde a tu tam dat a vyzkouset.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.