Poradna iOcean X8

Autor: | Vloženo: 28.08.2014 000 11:20 | Témata: Poradna iOcean X8

Jak je na tom GPS

Četl jsem, že je na tom GPS špatně v tomhle telefonu, ale moc recenzí jsem bohužel nenašel, tak jak to funguje? GPS je pro mě důležitá, tak potřebuji aby fungovala správně

  • Xedik

    Xedik

    29. srpna 2014

    Podle různých i zahraničních recenzí je na to stejně jako všechny mobily s procesorem MTK.Chvíli trvá než se chytne,ale pak běží jak hodinky.Já s tím neměl sebemenší problém.Na třech přístrojích.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • vca

      14. září 2014 - vca

      GPS je bez zapnutých dat téměř nepoužitelná. Původně jsem chtěl X8 nahradit klasickou navigaci, ale chyba lávky. Jinak je telefon velmi dobrý.... Jo a zapomeňte na sklo na zadní straně - mizernej plast velmi náchylnej odřeniny a zlomení...


    • Xedik

      14. září 2014 - Xedik

      Co mají proboha společnýho data s GPS? Je to jen malý pomocník při prvním fixu satelitů,potom již data nejsou vůbec užívány.Spíš bych řekl,že je něco špatně mezi židlí a telefonem.Zkus se trochu pohrabat v nastavení,zda máš vůbec povolen přístup k datům.U Čínských telefonů bývá v defaultu většinou disable.
      A máš vůbec X8?Ta co jsem měl já v ruce byla 100% skleněná.


    • vca

      22. září 2014 - vca

      Data jsou jak správně říkáš dobrým pomocníkem pouze při počátečním vyhledávání satelitů. V servise mi opravu téměř nepoužitelné GPS vyřešili právě jen fixování sw. Což nevedlo k ničemu. U těchto telefonů je podle nich prý problém s GPS velmi častý.

      Nakonec jsem si toto vyřešil fyzickou úpravu vnitřní části telefonu - prodloužení antény. Nyní se zdá vše OK, nicméně klasická navigace je daleko lepší a nikdy jsem se s ní mimo ČR neztratil.

      Až se zase dostaneš na chvilku k X8, zkus se podívat lépe na to zadní "sklo". Za 5 dnů jsem ho měl odřený jako blázen. Pokud mi ale nevěříš, podívej se na nějaké videa ohledně rozebírání tohoto telefonu. Pokud dokážeš takto ohnout sklo, jak to ukazují na videu, tak jsi dobrej. Na zadní straně je pouze leštěný plast. Oproti tomu čelní sklo je perfektní i bez folie (používám 3 měsíce bez škrábanců).

      To o té židli a klávesnici můžeš poslat té firmě, u které jsem to servisoval. Tím jsi mne pobavil :-)

      Ještě mne napadá, že je X8 v originále možná celá skleněná a nerozebíratelná a já mám nějakou pajcovanou... :-)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.