Poradna iGET Blackview BV6000

Autor: | Vloženo: 28.10.2017 000 21:13 | Témata: Poradna iGET Blackview BV6000

IP68

chtel sem se zeptat telefon ma ip 68 nekde v recenzich sem se docetl ze to neplati na kovove casti nebo spony ze neuznavaj reklamaci je to pravda?IP 68 by mnelo byt prachotesne

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    29. října 2017

    Zariadenie iGET Blackview BV6000 disponuje membranou, ktora chrani reproduktor pred vnikom kovovych castic. Touto membranou vsak disponuju len zariadenia iGET, klasicky Blackview BV6000 nie. Ak preto pracujete v prostredi bohatom na kovove castice, odporucam vam investiciu do iGET-u.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (6)
    • lukáš

      29. října 2017 - lukáš

      Dobrý den, zakoupil jsem telefon od ipato.cz čili iGET a kovové částice se mi tam dostali, již jsem jednou tel. reklamoval skrze chrčení předního repráčku a špatně fungujícího proxim. senzoru. Přední repráček vyměnili a PS prý funguje korektně, ale stále si uchem něco sem tam zmáčknu.. reklamace uznána. Poté jsem ho reklamoval znovu,jelikož přestal vyzvánět a jen chrčel a opět lehce chrčel i přední.. po druhé reklamaci, která nebyla uznána,že se do tel. dostal kovový prach byl jen vyčištěn a dodána tato informace: "certifikace IP68 u telefonu je jako přidaná hodnota při nenadálé situaci, ale není doporučeno se s telefonem koupat nebo ho vystavovat nevhodnému prostředí."
      Teď budu tel. opět reklamovat, jelikož při dnešní nenadálé situaci kdy fyčí a prší všude mi někudy do tel. vnikla voda a přestal fungovat úplně.. i přes to, že mam zadní repráček přelepený černou el. páskou.. zdá se že tel. i po připlacení za iGET není iGET, tel má nedostatky právě telefonů z číny, které stojí nebo stály o cca2tis méně.. dokonce mi přišel i z pola v angličtině, takže POZÓR..


    • Anonymní uživatel

      29. října 2017 - Anonymní uživatel

      Dobry den! Vzniknuta situacia ma fakt mrzi. Podla mojich informacii by aj spolocnost iPATO mala predavat zariadenia s ochrannou membranou zadneho reproduktora. Co sa tyka predneho, tam ochrannu membranu nie je mozne dorobit. Pokial sa jedna o zariadenie iGET, cestina by mala byt bezchybna.


    • lukáš

      29. října 2017 - lukáš

      Ano, mě to mrzí také! Podle informací a komunikace by tam tato membrána být měla, ale není vidět.. u předešlého tel. HTC Desire x byla vidět(byla to spíše velmi jemná síťka) a během 3let jsem neměl ani jediný problém s kovovými částicemi a jinými záludnostmi.. To, že přišel z části v AJ mě lehce zaskočilo, ale nějak jsem to neřešil, po aktualizaci se téměř vše změnilo na ČJ.. jsem zvědavý jak se k tomuto problému ipato postaví, zatím je komunikace na dobré úrovni a tak doufám, že se vše zdárně dořeší.. děkuji za informace Matoo a Markovi se omlouvám za vstup, jen jsem chtěl upozornit, že i s iGET BV6000 jsou i takové peripetie.. já osobně bych si ho bohužel už nekoupil..


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.