Poradna Huawei P7

Autor: | Vloženo: 20.06.2014 000 19:23 | Témata: Poradna Huawei P7

Porovnání se Sony Xperia Z

Dobrý den,

potřebuji si koupit nový telefon a stále se rozmýšlím mezi těmito dvěma. Nejdříve jsem byla spíše pro Sony Xperia, jelikož mám teď Huawei Honor U8860 a jsem s ním velice nespokojená. Po zhlédnutí ale některých recenzí jsem začala váhat a uvažovat i na Huawei Ascend P7.
Ráda bych mobil, který se neseká při hraní her ani při ničem jiném, ty hry vůbec zvládá, nepadá u něj internet a všemožné aplikace a chodí mu všechny sms. Budu ráda za každou reakci a nevadí ani nový typ telefonu, na rozmýšlení mám ještě času dost.

Předem děkuji za všechny odpovědi

  • běžný uživatel

    běžný uživatel

    22. června 2014

    být vámi tak se spíš rozhoduju mezi p7 a xperi z1 nebo z1compact. xperii z bych vyřadil, jelikož trpí jistými nedostatky. p7 mi příjde elegantnější ale z1/c má výhodu ve voděodolnosti...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Neznaboh

    Neznaboh

    23. června 2014

    Dle mého bych šel úplně do jiného mobilu .. proč ? Takže P7 má na vlajkovou loď slabý procesor , grafickou kartu a navíc jsou přímo od výrobce (Huawei) ,což není vždy špatně ,ale v tomhle případě to jako výhru nevidím , navíc se P7 seká (né moc ,strašně málo ale přece jenom) když děláte něco náročnějšího (internet- několik záložek , nějaké aplikace na pozadí atd. ) , k Zku bych se vůbec nevyjadřoval ... děs , Z1 je už doladěnější a dokonalejší , ale stále se jako vlajková loď moc nechová - špatný displej ve všech směrech , moc velké tělo v poměru k displeji , špatná výdrž baterky ... jediné co to má navíc nad ostatními vlajkovými loděmi je voděodolnost ... Doporučil bych vám LG G2 ... jedinou nevýhodu má v chybějící pam. kartě .. ale myslím že 32gb verze postačí .. jinak nemá sebemenší mínus (pokud vám nevadí tlačít na zádech telefonu - mě osobně vůbec,spíše naopak ...) .. tento telefon je k poměru cena/výkon naprosto bezkonkurenční ...Naprosto bezchybný displej ( Co jiného od LG čekat ) , odladěnost a svižnost systému , podpora LG , funkce jako Knock Knock a to že při přiložení telefonu k uchu se zvedne hovor automaticky a mnoho dalších funkcí , další věc je foťák ,který má "jen" 13MpX ,ale fotí a natáčí bezvadně i v šeru ,nebo naopak v hodně velkém jasu , nepřehřívá se ( Až na velice náročné hry jako GTA San Andreas - ale to je tím ,že telefon držíte a navíc nejde o přehřátí ale jen o to ,že začne trochu hřát ...) ... Tím jsem myslím řekl vše ... :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.