Poradna Huawei P6

Autor: | Vloženo: 15.07.2014 000 15:16 | Témata: Poradna Huawei P6

4.2 -> 4.4 + P7

Dobrý den, tento telefon si chci v blízké době koupit a chci s ním co nejdříve přejít na 4.4.2 Kitkat.
Telefon se moc neliší od ostatních výkonem.
Chci si ho koupit kvůli podle mě dokonalému vzhledu fotoaparátu a vlastnímu prostředí. A má otázka zní jestli když přejdu na 4.4.2 tak jestli se prostředí nezmění na normální klasické androidové prostředí.
A má druhá otázka: Jestli se vyplatí trochu ušetřit a radši koupit P7. Podle specifikací bych neřekl, že má cenu přidávat ty 2 tisíce. Ale rád si nechám poradit někým zkušenějším.

  • sdfa

    sdfa

    16. července 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Nevím proč se všichni tak hrnete do Kit katu, spusta výrobců ho ani nemá pořádně odladěný, sepodávejte sám na poradnu kolik problémů s ním má třeba huawei, nehledě na to, že když kupujete huawei ani nepoznáte že ten kitkat máte, kvůli jeho nástavbě, kterou u svých modelů používá. Takže ne, prostředí se nezmění, jestli mohu doporučit tak si už raději připlaťte za P7 a nebo se podívejte na ZTE nubia z5s/mini nebo Z7... taky pěkné telefony a také mají podobné prostředí jako huawei, případně koupit něco od značky Xiaomi, sice telefony nejsou tak pěkné až na očekávaný model Mi4, který má být designově povedený, ale prostředí je plynulé, neseká se, skvělá podpora od miui.cz a pravidelné ale nepovinné aktualizace.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.