Poradna Huawei Ideos X3

Autor: | Vloženo: 16.02.2012 000 17:01 | Témata: Poradna Huawei Ideos X3

Dotaz ohledně vypínání

Dobrý den, chci se zeptat čím může být způsobeno, že se mi třeba ze 60% baterie mobil vybije přes noc, když jej vůbec nepoužívám? Ráno se vzbudí a mobil je vypnutý a baterka totálně vybitá. Děkuji za odpověď Lenka

  • Josef Wencel

    Josef Wencel

    16. února 2012

    Doporučuji stáhnout zdarma např. ES Taskmanager z Marketu, pokud si pak na plochu dáte jeho Widget tak vám na jedno kliknutí ukončí všechny úlohy bežící na pozadí, baterku to docela ušetří. Doporučuji i vypnout všechny datové přenosy (mobilní data, wifi) pokud je nepoužíváte a nepotřebujete načítání emailů nebo aktualizací přes noc.

    Jinak záleží také jak nabíjíte - jeslti ze sítě a bez USB prodlužky a nebo z portu USB v PC, protože ze zkušenosti se mi telefony nabíjene z PC nebo ze sítě a s USB prodlužovacím kabelem nabíjely nekvalitně a ukazatel nabití tak nebyl správný, začal jsem pak nabíjet jen ze sítě a bez USB prodl.kabelu a baterky v Samsungu i HTC se hned nabíjely kvalitněji a vydrží v pohodě celou noc i den při používání.

    Pokud to nebude nějakou aplikací na pozadí nebo špatným nabíjením pak je možná vadná baterie - servis to dokáže odhalit (otestovat) a v případě uznání záruky baterii vymění.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.