Poradna Huawei G300

Autor: Michaela Grossmannová | Vloženo: 28.10.2014 000 11:32 | Témata: Poradna Huawei G300

Michaela Grossmannová

Michaela Grossmannová

Zpomalení Huawei

Dobrý den,
před rokem a 4 měsíci, jsem si zakoupila tento telefon. Cca ten rok šlapal super, pak se začal zpomalovat a zpomalovat. A došlo to do fáze, že vypnu ručně všechny aplikace co by mohli zpomalovat abych se podívala na internet. Přečtu si pár řádků a prohlížeč spadne. Telefon se zasekává, jen zprávy se načítají 15s. Už několikrát byl v továrním nastavení a cca po 14 dnech to vyjde na stejno. Ví někdo jak to zprovoznit aby zase normálně fungoval ? Nebo myslíte, že by pomohla reklamace ? Telefon mám zakoupený od Vodafone, četla jsem, že provedl aktualizaci z 2.3 na 4.0 (kontrolovala jsem to a mám tam opravdu 4.0) je to možné, že tady je ta chyba ?
Moc děkuji za odpovědi.

  • Fenix

    Fenix

    29. října 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    ICS (4.0.3) je náročnější než GB (2.3) a to je důvod. Spousta lidí je zastáncem nechat tam GB, ale pokud už máš ICS, tak se s tím budeš muset nějak poprat :)
    Nejjednodušší varianta je použit nějaký "optimalizátor" paměti je třeba https://play.google.com...

    Dokonce tam komentuje i pár uživatelů G300 a celkem chválí. Taky to mám nainstalované a funguje v rámci možností :) Výhodou bude asi root, ale to mít nebudeš.

    Další varianta je dás si tam alternativní ROM, třeba CM xx.x ale to pokud nemáš žádné zkušenosti a je to pro tebe jen telefon, nedělej :)

    Ještě můžeš zkusit jiný, méně náročný prohlížeč... atd. atd... variant je spousta. Který je nehlepší se nedá říct. Každý uživatel vychvaluje ten svůj a ostatní haní :)

    Tak jako tak 1xCPU s 512MB už je na dnešní dobu málo a výkon si jen tak nepřičaruješ :)

    Napiš ježíškovi o nový telefon :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.