Poradna Huawei G300

Autor: kojot | Vloženo: 29.04.2012 000 17:58 | Témata: Poradna Huawei G300

kojot

kojot

Rozlišení videa

Zdravím majitele či prodejce. Chtěl jsem se zeptat, jaké má tento MT rozlišení videa, jelikož nikde v recenzích jsem to nenašel - našel jsem jen 30 f/sec. a že nahrává do mpeg4, ale o rozlišení ani slovo. Moc díky.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    30. dubna 2012

    Zde se můžete podívat na videorecenzi, rozlišení videa by mělo být 800x480
    http://www.youtube.com...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • kojot

      30. dubna 2012 - kojot

      Moc díky za ochotu, ale měl jsem na mysli, zda-li telefon umí vidoformát v HD kvalitě, např. 720p. Ono to samotné 800x480 obrazových bodů je myšleno myslím jen rozlišení displeje s 16 mil. barevných bodů. Díky.


  • Fenix

    Fenix

    1. května 2012

    při nastavení na high z toho vyleze video 800x480 s datovým tokem 2003kbps

    jsou tam ještě další 3 druhy kvality, nízká, MMS a YouTube

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • kojot

      1. května 2012 - kojot

      - ano, moc díky za ochotu, trochu jsem pátral už jsem to zjistil, ale jinak moc díky ještě jednou !


    • Pavel

      6. června 2012 - Pavel

      a jaká je tedy kvalita toho videa? A kolik minut se dá natáčet? Je to do kapacity paměti/karty nebo časově omezené? Dočetl jsem se jen něco o videosekvencích...


    • Fenix

      6. června 2012 - Fenix

      kvalita videa je WVGA (800x480 30fps) http://cs.wikipedia.org....

      Nevím jak jinak definovat kvalitu videa... ještě natáčí samozřejmě barevně a vše co je záběru.

      Časového omezení jsem si nevšiml, takže předpokládám, že to omezuje pouze kapacita karty (podobně jako u záznamu zvuku)

      Ale zase, nenatáčím tím hodinové dokumenty.Pak by se dalo říct, že to může být omezeno kapacitou baterie :D

      Ukázkové video http://www.youtube.com...


    • Pavel

      7. června 2012 - Pavel

      Dík za odkaz na ukázkové video. Já nic nenašel. Jde mi o to, zda se dá telefon použít i jako autokamera, ovšem spz čitelné nebudou a co jsem se díval na ostatní telefony, nejsou na tom o moc líp. Za dobrých podmínek je ale video celkem ucházející. Velikost záznamu nemá asi nikdo vyzkoušenou? Dá se koupit i autonabiječka nebo se dá požít jakákoliv jiná z jiného telefonu s miniusb? Máme doma nokii e52 s miniusb.


    • Fenix

      7. června 2012 - Fenix

      S tím videem je to jak říkáš. Je to mobil, tak bych od toho nečekal zázraky.
      K té autonabíječce.
      Huhňawei má microUSBm ale taky jsem měl předtím telefon s miniUSB a k němu autonabíječku.
      Vyřešil jsem to pomocí http://www.amio.cz...


    • Pavel

      7. června 2012 - Pavel

      Tak teď jsi mě dostal - mikro/mini. Manželka má nokii E52 a má tam něco takového
      http://www.vte.cz...
      tedy mikro na nabíjení s usb vstupu, třeba tv nebo notebok. Pak má klasiku na jack a ještě datový kabel http://www.obchod-nokia.cz....
      yslím, že by to mělo být stejné na oba telefony. Do auta stojí nabíječka na nokii tuším 99kč v eurotelu, ale nevím, zda se to dát použít na oba telefony, abych nemusel kupovat dvě. Ono sice ta nokia je nezmar a výdrž má neskutečnou a ani navigace ji nevyčerpá.
      Jinak telefon jsem si chtěl dnes koupit, psal jsem večer do třech vodafone obchodů po okolí a nic nikde nemají, prý nejdřív za měsíc, takže smůla.


    • Fenix

      7. června 2012 - Fenix

      To co posíláš je taky microUSB. Mám doma taky služební Nokii 6500, ale občas se mi stane, že zapojím Huhňu na nabíječku Nokie a nechová se to moc kompatibilně. Vypadá sice, že se nabíjí, ale nereaguje displej. Je to sice pořad microUSB, ale bojím se aby Nokia neměla nějak poupravené napětí a nedocházelo k přepětí ?! možná je to jen konkretně touhle mojí nabíječkou.

      Jinak napájení z PC, NTB atd. bez problému. Dokonce i normáolně funguje nabíjení a připojení přes ten datový kabel co posíláš v druhém odkazu (taky mám tento orig. Nokia)

      Píšu ten problém se síťovou nabíječkou proto, aby ti to třeba nedělala ta Nokia autonabíječka, ale to ti neověřím, tu nemám.

      Já mám autonabíječku ještě z předchozího telefonu tuto http://www.alfacomp.cz...

      je to na miniUSB, proto na ji ještě nasazuju redukci z miniUSB na micro USB viz. předchozí odpověď a funguje bez problémů.

      No a nakonec bych se vyprdnul na Vodáky a koupil to někde v normálním obchodě. Sice o pár stovek dražší, ale jsou celkem skladem...


    • Pavel

      7. června 2012 - Pavel

      Ta nokia je taky mikro, takže je to stejné. Ale pokud je u telefonu datový kabel, tak mě napadlo použít do auta tohle
      http://www.centrumobchodu.cz...
      je to na 2000mA, jsou i jednodílné na 500 nebo 700mA, silnější jsem nenašel, ale myslím, že k navigaci by to mohlo být dostačující a nakonec, dalo by se to používat i na tu nokii. Jen jestli není 5V moc, nevím přesně kolik ten huvai zvládne. Nokia má na nabíječce 5V a 1200mA a baterii taky 1500mA.

      Dnes jsem se ptal u nás v obchodě, ascend nemá, ale stál by 4700Kč, měl tam jen honor, stejně velký, výkonnější a dražší.

      Ozvali se mi z jednoho obchodu vodáci a prý dostanou příští týden, tak si mě napsali do pořadníku, tak uvidím. Jinde tvrdili až 8. července no a ještě prohledám net, zatím jsem ještě moc nezkoumal, soused si ho objednal taky z vodafonu a dnes mu dojde, takže půjdu na kontrolu. Já jsem se dlouho rozhodoval nad galax y duos, mám dvě karty, tak to byla pro mě priorita, jenže displej zase není moc velký a jinak nic většího na dvě sim jsem nenašel v téhle cenové relaci. Takže pořád tak nějak přemýšlím a už mě napadlo jedno číslo zrušit :-)


    • Fenix

      7. června 2012 - Fenix

      já koupil toto poprvé http://www.alfacomp.cz...

      ale na ten předchozí mobil to bylo slabé a nedokázalo to nabíjet. Stačilo to jen na udržování a navigace to vybíjela, takže do auta to bylo na prd, tak jsem koupil tu druhou.

      Na druhou stranu by to ale mohlo Huhňovi stačit. Ten předchozí telefon byl E-Ten X610 a při připojení k PC přes USB se nenabíjel, jen to fungovalo jako udržovací napětí.
      Kdežto Huhňavej se dokáže nabíjet i z USB přes PC, takže počítám, že nepotřebuje tolik šťávy. Popravdě jsem toho Piccolina někam zahodil, ale když najdu, tak to testnu....


    • Pavel

      7. června 2012 - Pavel

      Tak asi by bylo třeba do toho auta koupit tu dvojitou usb nabíječku, jen je otázka, zda těch 2000mA jde do obou nebo 1000 a 1000 do každé. Trochu mám obavy z výdrže baterie huhňaje, s tou nokií se nemusím bát navigaci používat tři dny v kuse a zároveň být na příjmu.


    • Fenix

      7. června 2012 - Fenix

      Na tu výdrž bych asi zapomněl. Při běžném provozu vydrží tak 2 dny. Ale zkoušel jsem i extrém na chatě (usporny rezim) a za 3 dny jsem se vracel s baterkou na 72% což mě potěšilo.
      Ta navigace s tím dost zamává. Nikdy jsem neměl možnost to zkusit v takovém extrému, ale tipnul bych tak 10-12h


    • Pavel

      7. června 2012 - Pavel

      A kolik zhruba vydrží při jednom hovoru za den a víc nic? Soused má galaxy s2 a nabíjí denně, ale říkal, že i když se ho nedotkne třeba v noci, tak nabití i tak klesá.

      Huhňaje jsem objevil, ale je cca 60km daleko, tak uvidím, zda mi ho pošlou nebo aspoň přepošlou k nám na pobočku. Jet se mi tam zrovna moc nechce.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.