Poradna HTC Sensation

Autor: | Vloženo: 26.09.2011 000 21:35 | Témata: Poradna HTC Sensation

Nefunguje synchronizace s počítačem

Dobrý den, nefunguje mi synchronizace, když zkusím připojení, tak se mi pochvíli na telefonu objeví, že telefon nenašel program HTCSync v počítači, ikdyž ho tam od začátku mám.

Ještě mám jeden dotaz. Jestli má někdo zkušenosti s hrami, koukala jem na android market, zajímalo by mě jestli nevíte proč chtějí hry povolit přístup do telefonních hovorů nebo vaše poloha atd.

Děkuji za rady.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    29. září 2011

    Zdravím vás,
    tak záleží, jestli máte nainstalován správně HTC Sync (program, ovladače, utility,atp.) a také z kama jste ho stáhly. Ale pokud vám prostě nejde, kompletně jej odinstalujte a z officiálních stránek stáhněte nejnovější verzi. Poté nainstalujte, postupujte podle kroků (vypnout antivir, jak je to psáno, poté restartovat počítač), ale nezapomínejte, že na pc je dobré mít Administrátorská práva. Poté až bude program nainstalován, tak teprve připojte mobil a zvolte možnost "HTC Sync". Ale tato možnost není ideální. Já osobně použíám "diskovou jednotku", písničky, filmy, hudbu, hry, si do mobilního telefonu dodávám touto volbou.

    S hrami mám velkou zkušenost a důležité u her je výrobce. Jestli je to nějaký oveřený prodejce (GameLoft,atp.), tak věřte, že nebudete nijak "okradena" o vaše citlivá data. Určení polohy občas zajišťuje lepších výsledků. Například rychlý vyhledávač automaticky (přes wifi,či normální připojení na internet) získá (zhruba) vaši polohu, aby vám nabídl co nejlepší výsledek vyhledání, pokud hledáte např. restauraci, tak vám to zobrazí ty, které jsou od vás nejblíže.

    S pozdravem
    Czechiaa

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.