Poradna HTC One S

Autor: | Vloženo: 19.11.2012 000 09:08 | Témata: Poradna HTC One S

Paměť HTC One S

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké máte zkušenosti nebo názory na interní paměť HTC One S? Všude v recenzích jsem se dočetla, že mínusem tohoto telefonu je nemožnost vstupu miniSD karty. Nicméně nikdo nekomentoval, jak moc mu vystačí paměť, kterou nabízí telefon (RAM 1GB, celková paměť 16GB, přičemž velkou část paměti zabere přímo telefon a na uživatele mcc nezbyde..)?
Sama to vnímám jako velké mínus, ovšem, jsem středně náročný uživatel (chci fotit, natáčet videa a mít v mobilu pár písniček na poslouchání v metru, a přitom nechci, aby se mi mobil zbržďoval při surfování po netu) - poradíte mi, prosím kdokoliv, kdo máte s tímto mobilem zkušenosti, zda Vám paměť stačila?
Nechci tento mobil koupit a pak si "rvát vlasy" :-)
Děkuji.

  • Martin Káňa

    Martin Káňa

    19. listopadu 2012

    16 GB je pro normálního uživatele dost, Osobně mám Desire S které má pouze 1GB a 16 GB kartu. Jsem celkem náročný uživatel (taky hledám nový telefon) ale pokud se hospodaří tak mi to bohatě stačí. Natočíte pár videí, která beztak dáte do PC fotky jakbysmet pár písniček nic nezabere. Spíš by hrála roli videa nebo celá diskografie nějakých autorů to potom saje. Prostě nemít v telefonu moc zbytečností a s místem si vystačíte

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.