Poradna HTC EVO 3D

Autor: Anonym | Vloženo: 23.07.2012 000 07:32 | Témata: Poradna HTC EVO 3D

Anonym

Výměna SD karty

Zdravím máte někdo skušenost s kopírováním s jedné sd na druhou..? Chci si koupit aspon tak 32 GB místo 8 co mám teď a nechce se mi data stahovat znovu,mám na sd plno her a i zálohu a tak se chci zeptat jestli to jde nějak skopírovat aniž by došlo ke změně a telefon o tom ani nevěděl tak že bude vše jak na staré kartě.. A popřípadě můžete mi poradit kde seženu lepší karty s rychlejší komunikací..? Ale musí to být 16-32GB jinak to nechci :D Jo a bude telefon stíhat třeba 32GB ? Děkuji moc za odpovědi :)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    23. července 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravím, kopírovat se to dá přes cokoliv, třeba Total Commander. Jenom je potřeba povolit skryté a systémové soubory. Telefonu i programům to je úplně jedno, nanejvýš bude potřeba restart. Osobně pro synchronizaci a zálohování mezi kartami používám Allway Sync. Co se výběru týče tak dobré parametry mají například Kingstone, nebo Patriot. Musí to ale být Class 10! UHS mobil nepodporuje (mám to vyzkoušeno). Zato ale podporuje microSDXC karty, takže jdou i 64GB karty (jen se musí přeformátovat na fat32). Po obchodu se dá poohlédnout tady na Heurece.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      23. července 2012 - Anonymní uživatel

      Takže když si objednám KIngston Class 10 - 32 GB tak potřebuju taky z toho udělat fat32 nebo ne..? A ještě nechápu kde všude to mám povolit ty věci aby tam bylo totálně vše? A nějak nerozumím jak to mám kopírovat jako připojit mobil k PC tam to stáhnout,přehodit sd karty a zase připojit a stahnout nebo jak to myslíte ? děkuji


    • Anonymní uživatel

      23. července 2012 - Anonymní uživatel

      Ne, formát se týká jen 64GB SDXC karet, které mají exFAT (já ale stejně pro jistotu každou novou kartu v mobilu naformátuji). V TC stačí zaškrtnout "Zobrazovat skryté a systémové soubory", nebo použít nějaký klonovací software. Kopírovat to jde v podstatě jakýmkoliv způsobem. Přes čtečky karet na PC, z mobilu (připojeného jako Disková jednotka) na PC a následně z PC na mobil s vyměněnou kartou, atd. atd. :). Prostě jakkoliv dostat všechna data ze staré karty na novou a tu pak mít v mobilu.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.