Poradna HTC EVO 3D

Autor: | Vloženo: 05.02.2012 000 15:31 | Témata: Poradna HTC EVO 3D

HTC Evo 3D nebo LG Optimus Black??

Prosím Vás, který z těchto mobilů je lepší? Chci si koupit smartphone a nemužu se rozhodnou mezi těmato telefony. Říkal jsem si jestli pak třeba není ještě lepší Samsung Wave 3 .... Co mi tedy radíte? HTC, LG nebo Samsung? .... Děkuji za odpovědi

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    6. února 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravím Mirku,
    Teď záleží jakému OS dáváte přednost. Jestli chcete Android tak bych mohl doporučit EVO 3D, Arc S a nebo taky Galaxy S. Výkonnostně je na tom EVO 3D nejlíp, zpracování má taky dobré.
    Arc S má nádherný design, dobré zpracování a bezvadný foťák.
    Galaxy S byl nejvýkonnější mobil roku 2010 (mezi Androidy) a stále patří mezi ty dost rychlé. Jeho Super Amoled displej nabízí nepopsatelné barvy (dokud jste neviděl na vlastní oči, nevíte o čem mluvím. ;))

    Dále tu jsou i jiné OS jako je WP, Bada, Symbian (na ústupu) a iOS.
    Bada - Doporučil bych starší Samsung Wave S8500 > nádherný displej (SAMOLED), bez záseků, bezvadná kamera a foťák + zpracování. Velké mínus je nedostatek app.

    Symbian - nebrat

    WP - Systém je v mnoha věcech podobný iOS, který se používá v Apple produktech (iPod, iPad, iPhone). Systém nikdy nespadne, samovolně se nerestartuje. Aplikací je na něj teď už taky dostatek, tak v téhle době bych to neviděl jako mínus oproti Androidům. Všechny telefony na systému jsou neuvěřitelně svižné díky určenému hardwaru od Microsoftu. Jako telefon bych doporučil asi Samsung Omnii 7. Je velká, dobře zpracovaná (skoro celé tělo z hliníku), bezvadný displej (SAMOLED). Dá se bez problémů aktualizovat na WP7,5. Jediné mínus je 1GHz procesor.
    Pak by tu mohl být HTC Titan s jeho obrovským 4,7" displejem (SLCD). Má standartní WVGA rozlišení (800x480) a z blízka už jde docela vidět rastr. Telefon je dobrý na filmy, psaní apod. Jsou tu, ale stále i levnější WP telefony jako Omnia W, Radar, Mozart, 7 PRO,... Omnia 7,Omnia W a Lumia 710 (obyčejný TFT displej) jsou nejlepší mezi těmi lépe dostupnými.
    Pokud by jste měl peníze tak bych šel do novinky Nokie Lumie 800. Neokoukaný design, naprosto špičkové zpracování, Carl Zeiss čočka foťáku (krásné fotky a videa). Ovšem cena telefonu je už někde jinde.

    iOS - iPhony jsou kapitola sama pro sebe. Já sám mám iPhone 4. Před ním jsem měl plno jiných telefonů většiny OS a zůstal jsem u Applu. Ti jediní mi dokázali dát to co jsem očekával. Nejlepší 720p video, nádherné fotky, neuvěřitelné množštví aplikací, nejjemnější displej a unikátní zpracování. Neslyšel jsem kvalitnější zvuk z reproduktoru telefonu.

    Shrnutí
    Trh je telefony přesycený.
    Co se týče Androidu, radši bych vzal Arc S. EVO 3D je super, má dvoujádro (lepší do budoucna), ale ten 3D displej nemá moc dobré pozorovací úhly, je drahý na opravu a bolí z něj někoho oči. Pokud sledujete 3D televizi.. nebo jdete do kina, pořád je to něco jiného, než pokud máte 3D displej na mobilu, který sledujete každopádně déle a častěji než televizi nebo chodíte do kina.

    Windows Phony jsou lepší v optimalizaci. Říká se jim taky nejrychlejší jednojádrové telefony. Jsou stejně rychlé jak dvoujádra u Androidů. Poznáte rozdíl jenom, kdyby jste chtěl hrát nejnovější 3D hry. Navíc se nezasekávají a nevypínají (narozdíl od Androidů - někdy to docela naštve, když chcete něco rychle udělat a po vytáhnutí telefonu zjistíte, že je vyplý..)

    iPhone se vám taky nikdy nevypne a záseky jsem taky ještě nezažil. Je pro něj zdaleka nejvíc aplikací. Problémem je cena zařízení.

    Doufám, že jsem vám aspoň trochu pomohl a rozšířil obzor v mobilním průmyslu. :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (2)
    • Mirek

      6. února 2012 - Mirek

      Moc Vám děkuju, skutečně jste mi moc pomohl, já si právě chci koupit svuj první smartphone a nevím jaký, je toho hodně a když už do toho chci investovat tak chci mít co nejlepší věc dané cenové kategorii..... u toho HTC EVO 3D mě štve zase váha, je strašně těžký oproti LG, zase LG má blbý ty aktualizace prý a Samsung? ... Je to problém s těmi aplikacemi.... a právě proto je to tak těžký si vybrat..... mám investovat do něčeho, u čeho vím co má za chybu a nemužu se rozhodnout kterou chybu budu akceptovat :-/


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    5. února 2012

    Já jsem se taky rozmýšlel :) a nakonec jsem se rozhodl pro HTC Evo 3D a vbc si nestežuju lepší telefon jsem v ruce jeste nedržel :) jedním slovem SUPER ... :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (3)
    • Mirek

      5. února 2012 - Mirek

      moc děkuji za odpověď, já totiž pořád přemýšlím nad LG nebo tímto HTC, u toho LG mě děsí ta aktualizase androidu :-/


    • Anonymní uživatel

      5. února 2012 - Anonymní uživatel

      tak to neni co resit ne?


  • Ozzy

    Ozzy

    6. února 2012

    Sranda ne?:D HTC je mnohem lepší. Větší display, větší výkon, lepší aktualizace a navíc 3D.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.