Poradna HTC Desire

Autor: | Vloženo: 16.08.2013 000 11:45 | Témata: Poradna HTC Desire

Vyplatí se aktualizace na 2.3 ??

Dobrý den, chtel bych se zeptat jestli se vyplati aktualizace na android 2.3. V cem mobil bude lepsi a v cem ne. Muselo by se pres nejakou slozitou aktualizaci tak jeste nevim. Jeste jsem nekde videl ze tento super mobil utahne i android 4.2 .. tak jestli toto by nebyla lepsi volba pres nejakou neoficialni ROM na android 4.2. Díky

  • David Kolář

    David Kolář

    17. srpna 2013

    Zdravím :-) za sebe říkám, že už asi přes rok zkouším různé ROM z XDA developers (nvm jestli se sem mohou dávat adresy, ale tady je seznam většiny dostupných a ověřených http://forum.xda-developers.com... )

    Vyzkoušel jsem skoro všechny, různé verze a nakonec jsem před několika týdny z Ice Cream Sandwichů (4.0) a Jelly Beanů (4.2) přešel zpátky na velice povedenou ROM běžící zpátky na 2.3 Ginger Bread. Desire je prostě pro tuhle verzi stvořený a 4.0 a 4.2 romky měly mouchy, přes které jsem se nepřenesl (padající aplikace, samovolné mazání dat, sekající se fotoaparát, ještě slabší baterie, sekání se atp.)

    Nechci dělat reklamu, ale osobně teď používám tento http://forum.xda-developers.com... a dávám prozatím za něj ruku do ohně. Pokud má telefon root a vyhledáte si informace, jak rozdělit microSD kartu a uděláte vše podle návodu, odměnou vám bude stabilní, rychlý systém, s dobrou výdrží a já osobně jsem si vyhradil 1GB na aplikace a je to paráda :-)

    Držím palce a doufám, že jsem vás neunudil ;)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Marťas

      17. srpna 2013 - Marťas

      Díky moc :-)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.