Poradna HTC Desire Z

Autor: Anonym | Vloženo: 14.08.2011 000 22:03 | Témata: Poradna HTC Desire Z

Anonym

Offline navigace

ahoj ma nekdo zkusenosti s navigaci pro tenhle tel ktera nepotrebuje internet,ktera je offline a funguje bezproblemove?diky

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    16. srpna 2011

    Já používám iGO, ale většina lidí preferuje Navigon. Podle mě každému vyhovuje něco jiného a měl by si vše vyzkoušet. :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Martin

      24. srpna 2011 - Martin

      Ahoj, prosím tě, ty jsi sehnal iGo pro Android? Můžu se zeptat kde..? Díky.


    • Anonymní uživatel

      24. srpna 2011 - Anonymní uživatel

      http://tracker.cztorrent.net...


    • Anonymní uživatel

      25. srpna 2011 - Anonymní uživatel

      iGo jsem našel na internetu. Tady je odkaz ke stažení - http://www.uloz.to...
      . Asi v tom balíku nebude návod, tak pokud budeš potřebovat poradit s instalací, tak mi napiš sem nebo na mail ([email protected]).


    • Martin

      25. srpna 2011 - Martin

      Díky za rychlou odpověď. Myslel jsem spíš, kde se dají koupit, protože na stránkách iGO byla verze jen pro iPhone.

      Torrent i Uloz.to jsou zajímavé tipy, ale jednak už jsem ve věku, kdy chci podporovat dobré produkty tím, že si je koupím a taky (možná hlavně) chci mít bezproblémovou aktualizaci map.. Ale díky, kouknu na ty odkazy..


    • Anonymní uživatel

      25. srpna 2011 - Anonymní uživatel

      zkus spíš navigon najdeš ho na android marketu možná tam najdeš i IGo ale to nevim ale navigon je tam urcite stojí kolem 2 tis..myslim že je zbytečný platit ale když chceš tak proč ne jinak mapy si aktualizuju jak chci ale každý kvartál jsou mapy na netu nové ale silnice se tak neměněj tak stačí jednou za rok ...


    • Martin

      25. srpna 2011 - Martin

      Nejsem typ, co musí za všechno platit, když existují dostupné věci zdarma. V telefonu je program Locations s podklady od TomTom, hlasová navigace stojí nějakých 1600Kč. Zkoušel jsem i navigaci od Google, která je zdarma, na data to není nijak příšerný, dá se myslím taky v pohodě používat se základním datovým tarifem, pokud člověk necestuje každý den.

      Spíš jsem doufal, že třeba iGO bude mít novější mapové podklady - někdy v červenci se např. u Mariánských Lázní předělával obchvat (u Velké Hleďsebe), je tam teď kruháč s nájezdem na obchvat. Ani v Locations ani v Google mapách ještě není zakreslený, ale např. v Open mapách už je. Ale pro Open mapy jsem zase nenašel nějakou dobrou turn-by-turn navigaci..

      Na Navigon jsem koukal, ale tam není možnost si bezplatně vyzkoušet, takže do toho nepůjdu, iGO v marketu není, jak jsem zkoumal na netu, tak ho ani není možné jako koncový zákazník získat.. - info od výrobce:

      "Please be aware that you cannot purchase and download the iGO My way application for Android to your mobile phone.
      This iGO My way navigation solution for Android is available to our business clients only. If you are a manufacturer or network provider, here you can find more info about the product.
      The iGO My way application for iPhone remains available in iTunes on App Store. For the available packages and the details visit our iGO My way for iPhone page."


    • Anonymní uživatel

      25. srpna 2011 - Anonymní uživatel

      ono jestli si ji fakt chceš koupit,tak na tom odkazu co jsem dal jsou verze plný, který si můžeš vyzkoušet jsou to plné verze s někdy i nejnovějšími mapami a když se Ti to bude líbit můžeš si jí koupit..máš tam i návod.Podle návodu si myslim, že to zvládne každý.máš tam jak navigon, iGo nebo sygic.Funguje to i bez datových služeb.Ikdyž ten Navigon, třeba na HTC Wildfire mi funguje dobře, protože mám android 2.2, ale v rodině máme HTC DesireHD a HTC Desire Z oboje má android 2.3 a tam mi Navigon bez datových služeb vypadává..Stačí to jen zkusit jsou tam i názory lidí zkus se podívat na CZTORRENT..


    • Martin

      25. srpna 2011 - Martin

      Díky, mrknu na to..


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.