Poradna HTC Desire Z

Autor: | Vloženo: 15.07.2011 000 10:54 | Témata: Poradna HTC Desire Z

Nemůžu se rozhodnout HTC Desire Z vs. SE xperia mini pro

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je pro mě jako pro ženu lepší tento telefon HTC Desire Z - (jestli to pro mě není zbytečně moc "nabouchaný" mobil..) a nebo jen obyčejný SE xperia mini pro? Nijak extra se v mobilech nevyznám, ale připadá mi že ten mini pro má špatnou grafiku..
Už delší dobu nad tím uvažuji, nebo přemýšlím jestli nepočkat na SE xperia pro MK16i..
Předem děkuji za odpověď.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    15. července 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Myslím že HTC je dobrá značka, model Z je velice pěkně zpracovaný a jestli je moc nabouchaný? Většinou když si pořídíte takový telefon, učíte se a je lepší mít něco navíc než aby něco chybělo.... Tím myslím HW... o aplikace díky systému android není nouze ani u jednoho telefonu... Co mu stáhnete to bude umět... Dle mého názoru je mini pro malá a je slabší... Desire Z je zase poměrně těžký a dražší... vybíral bych jak se Vám daný telefon zamlouvá... Osobně bych váhu oželel a šel do HTC právě proto, že je výkonnější a je tak je pravděpodobnost, že mi do budoucna bude na něm něco chybět menší. Na nový model SE bych nečekal... Většinou se s příchodem na trh opožďují a pak ještě vychytávají chyby novým firmwarem... Telefon chcete teď... Tímto stylem by jste vlastně mohl čekat pořád...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.