Poradna HTC Desire Z

Autor: | Vloženo: 07.11.2010 000 19:25 | Témata: Poradna HTC Desire Z

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je tělo celohliníkové?

  • Vašek

    Vašek

    9. listopadu 2010

    Celé ne,jen části.Třeba zadní krytka baterky a rám kolem obrazovky, ale jen tak odhaduji protože jsem neměl tu šanci si jej osobně vyzkoušet a v recenzích jsem se to jaksi nedočetl, ale co jsem se tak dočetl tak byl problém u prvních kusů že klávesnice sama zajížděla do původní polohy, když měl člověk telefon pod určitým úhlem nakloněný, ale zprávy od těch co si je koupili jsou vesměs pozitivní prý je celý mechanizmus klávesnice bytelný, prý to byla asi jen vada vystavených kusů či co.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • George

      9. listopadu 2010 - George

      Je to tak, podle anglických recenzí (na pořádnou českou stále netrpělivě čekám) je tělo plastové s prvky hliníku - ten kryt baterie, což působí velice designově krásným dojmem a není to tedy jen obyčejný plasťák.
      Už jsem byl pro něj rozhodnutý, ale zprávy o tom zavírání klávesnice mi nahnaly hrůzu, tak čekám na více reakcí případných majitelů a hlavně na nějaké ty odbornější recenze. Na klávesnici mi asi budou chybět směrové šipky (ale možná si člověk na ten optický trackpad zvykne) a pak mi tam budou chybět české znaky, protože psát na tom emaily bude hrůza a asi budu nucen psát bez hacku a carek, což bude vypadat určitě divně. Pozn.: Nicméně podle všeho český znaky psát půjdou, ale bude se muset tlačítko podržet a pak vyjedou všechny možný kombinace písmene - takže podržím písmenko U a vyjede Ú, Ů, pak všechny kombinace s přehláskou atd., takže to bude podle mě určitě strašně zdržovat a spousta lidí kvůli tomu Zetko zavrhne.
      Nicméně v anglických recenzích tento mechanizmus spíše chválí a tak si myslím že to bude chyba jen první várky.


    • George

      9. listopadu 2010 - George

      Pozn:: Poslední odstavec jsem chtěl hodit ještě k tomu způsobu uchycení klávesnice.


    • david

      2. prosince 2010 - david

      ted sem si ho koupil nejlepsi telefon co jsem kdy videl opravdu. a system zavirani vubec to nen tak jak se pise. ten telefon se otvria nahoru dozadu neni to vysouvacka ci tak neco. strasne dlouho jsem vahal ale fakt bozi zalezitost. neni tezky ale clovek ho citi v kapse internet je mega rychlej menu a vsechny funkce pecka fakt i fotak super. samozaostruje. maximalni spokojenost a nemuzu ho pustit z rukou.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.