Poradna HTC Desire Z

Autor: | Vloženo: 09.11.2013 000 13:08 | Témata: Poradna HTC Desire Z

Problém s klávesnicí na obrazovce i qwerty

Dobrý den, mobil už mám přes roky a teď nedávno mi začal dělat neplechu tak že když chci cokoliv napsat, sms, viber whtsp, tak mi klávesnice nepíše, at na obrazovce tak i qwerty, někdy ji stačí rozepsat,že minutu něco mačkám a pak se rozepíše a nebo že ukončím procesy task killerem ale je to jak kdy někdy to nejde ani když ukončím 3x 4x po sobě i s časovým odstupem. Nevíte někdo co s tím ? Díky

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    7. prosince 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, nemůžu si být jist, ale dovedu si představit příčinu skutečně ve vytížení operační paměti. Znamenalo by to, že klávesnice není jediné, co zpomaleně reaguje, ale že musíte občas čekat i na jiné úlohy.
    Ze zkušenosti, jakmile se dostanete s volnou pamětí pod 100MB, svižnost telefonu zřetelně klesá. Je spousta aplikací vč. widgetů, které vám zobrazí stav paměti. Klávesnice samotná (zejm. ta na obrazovce) je na paměť relativně náročná.
    Task killery jsou dobrý postup, ale nemusí být nutně úspěšné. Spousta aplikací se jen tak zavřít nedá, jako např. Facebook a jiné všivárny. Hodí se možnost zavírat aplikace dlouhým stisknutím zpět (Nastavení-Aplikace-Vývoj). Jestli máte telefon rootovaný, máte mnohem větší šanci se nepotřebných procesů zbavit. Můžete např. zakázat startování mnohých z nich hned po startu systému (např. Autostarts, Autorun manager ap.). A konečně, odinstalování aplikací, které se samy spouští a zabírají paměť, je taky řešení. Hodně štěstí.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      7. prosince 2013 - Anonymní uživatel

      Abych byl přesnější, mnohé aplikace jako FB se sice zavřít (kill) dají, ale v zápětí, nebo v reakci na různé systémové události se spouští stále znovu.


    • kuba

      7. prosince 2013 - kuba

      A pokud nepomůže to, co píše kolega, zkusil bych telefon obnovit do tov. nastavení. Něco podobného se mi taky stalo a to jediné mi pomohlo.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.