Poradna HTC Desire Z

Autor: Anonym | Vloženo: 25.05.2013 000 17:17 | Témata: Poradna HTC Desire Z

Anonym

Vyměnit Sony Solu za HTC Desire Z?

Na podzim jsem se rozhodovala pro nový mobil mezi tímto a Xperií Solou. Nakonec rozhodnutí padlo na Solu, protože se mi vážně zalíbila.
Teď ale trochu váhám. Před Solou jsem měla nějaký Samsung Corby plus, či něco takového, co mělo vysouvací klavesnici a výborně se mi na tom psalo. Bylo to něco skvělýho. Hodně smskuju, mám od t-mobilu tarif Mých pět, takže často píšu i docela sáhodlouhé romány a klávesnice pro mě byla něco naprosto skvělého. (před samsungem jsem měla obyčejný ericsson w810i a pár let bych ho ještě neměnila, kdybych ho neutopila, protože byl važne super :D)
Na Sole si teď prostě nemůžu zvyknout na dotykovou klávesnici.. Překlikávání, čekání než se celý obraz otočí.. mmh, nelíbí se mi to. Máš klavesnici, lupneš s ní, otevřou se ti zprávy a jedeš..
A tak jsem přemýšlela, že bych si koupila toto HTC (nebo ještě xperii mini pro).. Jediný, čeho se bojím je to, vracet se zpět ke starším modelům (protože Sola je nový mobil).. Bojím se že se mi bude sekat, bojím se že mi nebude vyhovovat prostředí, bojím se že bych s ním nebyla spokojená stejně tak :D
Ale ta klávesnice mě vážně táhne.. a kamarád má htc, staré a je s ním pořád stejně spokojený.
Jsem zmatená, kdybyste na tohle měli někdo nějaký názor, byla bych opravdu ráda kdybyste mi s tím pomohli ^^ :D

  • 29. července 2013 - Oficiální zástupce obchodu SabriShop.cz

    Dobrý den,
    jak jsem psal již u jiného dotazu. Desire Z svým super provedením a výbornou klávesnicí strčí do kapsy kdejaký nový telefon :-)

    S přáním příjemného dne

    http://sabrishop.cz
    [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.