Poradna HTC Desire Z

Autor: | Vloženo: 03.01.2013 000 18:40 | Témata: Poradna HTC Desire Z

Závada

HTC Desire Z
Dobrý den, mám dost velký problém a to že jsem na silvestra byl na horách (docela dost vlhko) a fotil jsem i natáčel věci a všechno v pohodě a asi za hodinu, když jsem ho měl v kapse tak se vypnul a opět zapnul. Myslel jsem, že to jen nějaká chyba, tak jsem počkal než se načte a jak mile mobil zhasne, tak se sám od sebe restartuje. Občas mi to napíše chybu HTC Sense, ale to je tím, jak se to nejspíše načítá, tak že jsem na to moc rychlí. A potřebuji poradit s tím restartováním, co to může zavinit? Jinak už ho mám rok a bez problému, až teď. Jinak někde něco bude špatně, protože když je mobil na nabíječce, tak se nevypne ani jednou, ale ani baterií to není, protože když ho vypojím a furt svití a dělám sním furt něco aniž by se zhasnul, tak se neresetuje a ještě když jsou puštěný písničky a zhasnuto, tak taky funguje.
Jo a druhý problém od té doby, co to takhle mám, tak jsem chtěl aktulizovat software na vyšší verzi, jestli se to nezpraví a nejde se mi přihlásit na žádnou Wi-Fi, vždy se to připojuje a vždycky to napíše " Chyba " a nic víc.
Prosím poraďte čím by to mohlo být a když už kolik to může stát? A na reklamaci se mi nechce, protože tam můžu projet jen opravu.

  • blayen

    blayen

    19. ledna 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    to zní hodně povědomě jako vniknutí kapaliny..= ztráta záruky.. ;-) na reklamaci bych to zkusil ale moc si neslibujte.. kapalina se pozná jednoducho a záruku prostě neuznaj (taky sem svý zetko vntřně orosil v létě na vodě ale u mě to odnes jen digitizer a trošku foťák) určitě bych zkusil factory reset ikdyž naděje že to pomůže neni moc velká.
    a když na to tak zpětně myslim tak bych před zkusenim reklamace telefon nejdřív otevřel (ne komplet celej, jen tu půlku s klávesnicí - do tý se leze jednoduše (na youtube je videonávod) a kouk jesi neni někde něco zkratovaný ( na desce, nebo jesi v něm ještě neni troška vody) a pořádně ho zevnitř očistil ale zase ať neni moc vidět že byl otevřenej..
    btw jakou verzi androida tam máš? 2.3.3. je nejvyšší takže pokud máš tu tak se ani nesnaž o aktualizaci. na tu wifi fakt zkus factory reset ( samo nejdřív zálohuj data z telefonu) ale na to vypínání to bude fakt tou vlhkostí.. muj taky ze začátku (pár tejdnů po vysušení) občas vypínal nebo restartoval ale pak začal blbnout digitizer a na měsíc než dorazil novej z číny tak sem ho odstavil. ale po výměně digitizeru už se mi nevypíná ( vyp se jednou ale možná sem ho jen odemk v kapsa a nechtěně zmáčk power button..) zkus ještě nainstalovat nějakou app na kontrolu digitizeru a projeď ho jesi nevynechává třeba jeden dva řádky nebo sloupce (u mě blb jeden sloupek mezi zpět a hledat, kerej neeragoval, ale sám od sebe občas "spínal" (falešnej dotyk))
    je to blbý ale telefony holt nemaj rádi vlhko.. ;-) příště opatrnost.. ;-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Marek Černý

      20. ledna 2013 - Marek Černý

      Ahoj, tak to asi opravdu bude vlhkostí. Už jsem to poslal na reklamaci, tak když tak napíšu sem, čím to bylo a jestli mi to vzali.
      A děkuji ti velice za tuto odpověď, pomohla dost. :)


    • Marek Černý

      29. ledna 2013 - Marek Černý

      Tak závada byla na základní desce (co jsi myslím, tak nejspíš tam odešel nějaký čip) a oprava byla uskutečněná. :)
      Jsem za to hrozně rád a po tom to, můžu prodejci: mobilTEL.cz doporučit.
      Děkuji jim i tobě blayen.
      S pozdravem Marek Černý.


    • blayen

      29. ledna 2013 - blayen

      Tak ještě že tak. Já takový štěstí neměl.. Aspoň pro příště víš že na něj musíš opatrně.. Jo a uzavři tenhle dotaz.. ;-)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.