Poradna HTC Desire Z

Autor: Anonym | Vloženo: 24.11.2011 000 18:02 | Témata: Poradna HTC Desire Z

Anonym

Desire Z x 7 Pro

Chtěl bych se zeptat jaky telefon je lepší, co se týče výkonu. Chci aby mi telefon šlapal jako hodinky. Vím že má tento telefon nižší takt ale někde sem četl že je i tak dost výkoný. Na operačním systemu mi zas tak moc nezálěží jelikož sním nebudu moc čachrovat a budu využívat na základní věci a občas něaka ta zábava. Především budu využívat telefon na volání, facebook, písničky.

  • blayen

    blayen

    27. listopadu 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Tak 7 Pro se snad ani ofiko v ČR neprodává ne? Zetko je na tom s výkonem dobře a pokud systém nezahltíte tunou aplikací a dalším balastem tak bude stále svižný a stabilní. A 7 má takovou malou vadu na kráse a to je absence slotu na karty.. 8 giga je sice dost ale pár dílů simpsonů, nějakou muziku a paměť je plná a zvětšit nejde, kdežto do Z koupíte za pár stokorun pořádnou kartu a s místem problém nebude.. A časem zjistíte, že by ste s telefonem rád něco zkusil a ejhle 7 to umět nebude, protože prostě nemá tolik aplikací k dispozici. Na Z se mi stalo jen jednou, že nedokáže to co bych potřeboval ale jinak na cokoliv si vzpomenu, android umí. :-) takže za mě rozhodně Desire Z

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.