Poradna HTC Desire V

Autor: | Vloženo: 27.09.2012 000 10:59 | Témata: Poradna HTC Desire V

Mám o něj zájem.Ozve se mi někdo z recenzentů ?Dík.

  • JJ

    JJ

    29. září 2012

    mam ho, co by jsi chtel vedet?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr

      30. září 2012 - Petr

      Také mám o něj zájem, ale váhám mezi ním a Samsung Galaxy S Duos. Tak se s dovolením, také zeptám:
      - Můžu si před vytáčením hovoru či odesláním sms volně zvolit, z jaké simky to provedu?
      - Co dělá telefon, když telefonuji třeba ze sim1 a na sim2 mi někdo volá nebo poslal mms? Zobrazí se na displeji nějaké avizo o zmeškaném hovoru? Mms dojde, nebo se odesílateli vrátí jako nedoručena a musí ji ten dotyčný poslat, až dodelefonuji na sim1?
      - Jakou má telefon výdrž při 2G sitích? Někde se píše den, někde dva...ale nikde, při jakém zatížení.
      - Co čeština, má ji 100procentní? (Např. v kalendáři, atp.) Vím, že je nahraná přes MoreLocale2.
      - Používáte synchronizaci s Exchange? Pokud ano, jdou události vytvořené v PC a synchronizované přes exchange upravit v mobilu?
      - Rozhraní mobilu je plynulé, neseká se?
      Velmi děkuji.


    • Honza

      2. října 2012 - Honza

      Dotaz k nepřijatému hovoru. Když na jedné simce mám hovor a někdo na druhou volá - budu mít obsazeno a pak se mi zobrazí nepřijatý hovor, nebo budu nedostupný a potom nevím, že mi někdo volal, doku mi nepřijde od operátora SMS ?
      Jak hodně je tam takzvaně dohraná čeština,
      využívám office, jsou s editací a v češtině ?
      Moc děkuji.


    • JJ

      15. října 2012 - JJ

      2 Petr:
      - pri vytaceni hovoru nebo odesilani sms jsou vzdy dve tlacitka ktere lze uzivatelsky popsat napr O2, VDF nebo SIM1 SIM2
      - pokud je aktivni hovor na jedne SIM je druha nedostupna (chova se jako vypadek signalu nebo vytazeni baterky - tedy nekorektni odhlaseni ze site. Sit operatora chvili sim hleda a pak provede to co je nastaveno pro nedostupno - tedy presmerovani hovoru/hlasova schranka/hlaska o nedostupnosti. Zadne avizo se na tel nikde nezobrazi, protoze telefon o hovoru nevi - druha sim je po dobu hovoru na prvni sim odpojena. Lze to odstranit napriklad presmerovanim hovoru v pripade nedostupnosti z jedne na druhou sim nebo aktivace sluzby zmeskane hovory, kdy operator zasle SMS.
      - vydrz 1-2 dny pri SIM1 2G+3G, SIM2 2G, aktivni WiFi, aktivni data na SIM1 - caste pouzivani 1 den nebo ani to ne, ale pro telefonovani a tu a tam nejaky email nebo spusneni nejake info aplikace az 2 dny. Ja bezne nabijim kazdou noc. Kdyz jdu vecer spat byva baterka na 50-60%.
      - cestina je 100 (kupovano u Digi partner)
      - Exchange nepouzivam
      - rozhrani mobilu je nekdy pomalejsi

      2 Honza:
      - jak jiz jsem psal v pripade hovoru na jedne SIM je druha SIM nedostupna tudiz ani volajici nedostana obsazovaci ton, ale hlasku o nedostupnosti. Toto se da odstranit presmerovanim jedne sim na druhou v pripade nedostupnosti. Pak se hovor presmeruje a pokdud mate aktivni sluzbu hovor na lince je i indikovan na displeji, pokud sluzba neni aktivni ozve se obsazovaci ton/hlaska. Vzhledem k tomu, ze se simka neodhlasi ze site korektne sit ji nekolik vterin hleda, nez zjisti ze je nedostupna a volajici po tuto dobu musi cekat bez jakeholiv hlasky - ticho v telefonu.
      - cestina je dle meho nazoru 100 nenarazil jsem nikde na neprelozeny text.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.