Poradna HTC Desire HD

Autor: | Vloženo: 28.12.2012 000 20:46 | Témata: Poradna HTC Desire HD

Co mám s tímto problémem dělat

Dobrý den,
Mám nový telefon HTC Desire HD a zkoumala jsem jeho funkce.Narazila jsem na funkci zamykání obrazovky a tak jsem jí vyzkoušela.
Jenže gesto které jsem zadala mi nechtěl mobil odemknout přitom si to gesto stále pamatuji.Problém je v tom,že jsem to gesto zadala již tolikrát a mobil to neuznal, že to po mě požaduje Tísňové volání a nebo přihlásit se na účet Googlu.
Účet Googlu jsem si tedy schválně vytvořila a udělala všechno nastavení podle návodu na internetu.Mobil mě ale nechce k němu přihlásit,tudiž s mobilem nemohu pracovat.
Jsem z toho úplně zoufalá a nevím, co si s tím počít :'-( Stále se snažím přihlásit se na ten účet googlu přes mobil ale nejde to :-(
Prosím Vás mohli by jste mi poradit co s tím??? Budu Vám moc vděčná za Vaše odpovědi

  • bobeš

    bobeš

    18. února 2013

    mobil vás nepřihlásí,protože máte jen tísňové volání,tudíž to nejde,respektive,máte zapnutý wi fi,nebo jiný přenos internetu do mobilu??pokud vás telefon odmítá pustit,postupujte tak,že budete vypínat a zapínat mobil,než se odemkne,já jsem toto musel udělat asi 3 x,než jsem mobil odemkl,ale to byl sony,myslím,že by to mělo být stejné,pokud vám tohle nepomůže,zkuste odborný servis a je to...pěkný den a chytrým mobilům ,,zvlášť,,

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.