Poradna Honor 9 4GB/64GB Dual SIM

Autor: | Vloženo: 05.07.2018 000 09:30 | Témata: Poradna Honor 9 4GB/64GB Dual SIM

Problém s posíláním zpráv, hovory, mobilními daty

Zdravím. Ve čtvrtek jsem si koupil mobil Honor 9 a i přes to, že je zatím super a jsem si jistý, že jsem si vybral dobře, ''menší'' problém by tu byl. A tím problémem je posílání zpráv. Zprávy se nedaří odeslat a jde to pouze po vypnutí a zapnutí telefonu, přičmž to po chvilce stejně opět nejde i přes to, že signál mám. V minulých dvou dnech také signál často kolísal, chvíli bylo dostupné jen tíšňové volání a chvíli jsem byl mimo síť úplně. Teď to vypadá, že mi už signál padat nebude, ale SMS se i tak nedaří posílat. Na některé anglické stránce jsem se dočetl, že to u nového mobilu může trvat než si to vše sedne a já po čtyřech letech přešel od Sony na Honor. Dosud mě napadlo zajít si na některou z poboček T-mobile a zeptat se, zda neví co s tím. Případně i výměna SIM karty. V nejhorším případě, který opravdu nechci, aby nastal, reklamace telefonu.

Neměl někdo podobný problém a případně, pokud podobný problém měl, jak ho vyřešil?

Děkuji za odpověď.

  • Jan Grus

    Jan Grus

    5. července 2018

    Popisovaný problém je často způsobený softwarově a může ho vyřešit instalace novější verze firmware telefonu. Výměna SIM karty lze zkusit v případě, že novější fw není k dispozici, případně v kombinace s resetem do továrního nastavení.
    Snad Vám má ospověď pomohla.
    www.4-me.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Jakub Ševčík

      5. července 2018 - Jakub Ševčík

      Aktualizace na nový Android mě taky napadla, ale byl jsem v T-mobile a myslí si, že jde o problém SIM karty, čili pravděpodobně budu měnit SIM kartu. Doufám, že to pomůže. Aktualizaci mám k dispozici a je to také jedna z možností.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.